Vers KortjeCURAÇAO – Oud-premier Daniel Hodge is vanavond tijdens de Algemene Ledenvergadering door de gele partij PAR gekozen als nieuwe leider. Hij kaapte het leiderschap voor de neuzen van Marilyn Alcalá-Walé en Zita Jesus-Leito weg. Hodge was de afgelopen vijf maanden voor Pueblo Soberano premier van het takenkabinet.

13 reacties op “Daniel Hodge nieuwe leider PAR”

 1. Ik erger mij zichtbaar aan het feit dat mensen zomaar overstappen van de ene partij naar de andere alleen omdat een bepaald persoon partijleider wordt (gebeurt in Nederland trouwens ook). Vroeger kozen mensen een partij op basis van hun standpunten, how times have changed! Valt me vies tegen van de samenleving…

 2. @ Klaas. Blijft Hodge wel werken voor de PSB?

  Ik neem aan, dat hij daar morgenochtend tijdens de persconferentie een mededeling over zal doen.

 3. @ Ab. Hodge lijkt blij te zijn nu Leeflang weg is. Heb die twee trouwens nooit samen op een foto gezien. Klikt het niet Zorro? Tussen Leeflang en Hodge?

  Hij is niet als Schotte met van Rijn of met Soemanto 🙂 Volgens mij zijn er wel meer vrouwen, waarmee Hodge niet op de foto staat. Bijna niemand in de PAR ook Hodge niet zou reden hebben om blij te zijn. De tijd, dat ze samen konden zijn met anderen van de partij is heel veel jaren geleden en toen was er een normale klik. Hodge als het ware sinds een paar weken uit de lucht komen vallen. Geen reden om je over een klik zorgen te maken.

 4. http://extra.cw/

  Hodge lijkt blij te zijn nu Leeflang weg is. Heb die twee trouwens nooit samen op een foto gezien. Klikt het niet Zorro? Tussen Leeflang en Hodge?

 5. @ Dasilva. P.S. Ik wil daarmee niet zeggen, dat je niet op de PAR zou moeten stemmen. Voor mij persoonlijk wacht ik nog even af hoe Hodge zich gaat bewijzen om op de PAR te stemmen en anders niet. Voor mij is het PAR of niets omdat er verder niets is en is stemmen voor mij nooit moeilijk geweest.

 6. @ Dasilva. Hodge heeft het goed gedaan in de korte periode als premier.

  Hoe goed, als ik vragen mag. Vanwege mevr. Tasjes? Vanwege mevr. van Rijn? Vanwege de BVZ? Vanwege het stuk in Trouw? Ik vraag zomaar wat voor de vuist weg.

 7. Goede keuze, mijn stem gaat weer naar PAR, zeker nu lawaaipapegaai Leeflang er uit stapt. Hodge heeft het goed gedaan in de korte periode als premier.

 8. Felicitaties voor Hodge en de PAR met een zwart randje, omdat Omayra Leeflang vandaag haar afscheid van de partij heeft aangekondigd en als onafhankelijk statenlid haar principes wenst te blijven volhouden, die tegengesteld zijn aan met name de steun die Hodge als MP aan de BVZ heeft gegeven en waartegen trouwens de hele PAR-fractie was.

 9. Goede keus! Dit geeft vertrouwen weer op de PAR te stemmen. En Klaas, Hodge werkt bij de PSB en niet voor de Giro..

 10. Blijft Hodge wel werken voor de Girobank?

  het moet toch wel duidelijk zijn dat dit niet te combineren valt met een politieke functie.
  Als is corruptie en fraude niet iets nieuws voor de PAR. Ze tillen het met deze benoeming allen naar het volgende niveau?

 11. Goede keus, alhoewel Alcala Walle en Jezus Leito ook goede kandidaten waren. Laten we wel hopen dat Hodge wat meer karakter gaat tonen. Het weer aannemen van Schotte’s schaduw Stella van Rijn, het in dienst nemen van volstrekt oncapabele Tara Asjes als ook zijn ontkenning van zijn uitlatingen in Trouw hebben het image van Hodge geen goed gedaan.

 12. Normaal gesproken had ik op deze man gestemd, maar niet als hij de Isla wil behouden.

 13. Hodge vindt dat de PAR verjongd moet worden, zou hij Leeflang dan te oud vinden?

  Dat dagelijkse geschreeuw en ophitsing van de bevolking over de radio door Leeflang doet de PAR en de sfeer op Curaçao geen goed, mensen raken hierdoor gestresst.
  Iedereen moet inleveren, OOK de gepensioneerden in Nederland moeten dat doen, maar de PAR/Leeflang wilt dit niet, en dat is nou juist wat Nederland WEL van Curaçao verwacht!
  In Nederland ligt tegenwoordig de nadruk om dingen ZELF te proberen!
  Als Curaçao zelf wat doet hoeft Curaçao minder vak het handje op te houden bij Nederland. Je kunt de handdoek in de ring gooien en een ander met de problemen opzadelen maar je kunt ook samen met de bevolking ZELF tot een oplossing proberen te komen.
  Multorum manibus alleviatur onus.