• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

Minister Elmer WilsoeCURAÇAO – De voormalig minister van Justitie Elmer Wilsoe betreurt het dat zijn naam en die van zijn familie worden genoemd bij de moord op politicus Helmin Wiels. “Mijn geweten is schoon”, verklaarde hij vandaag. Wilsoe werd vandaag in een bericht in De Telegraaf gelinkt aan de moord op zijn voormalige partijleider.

Volgens de krant een 26-jarige neef van hem zou zijn gearresteerd in de zaak. “Ik heb nog eens navraag gedaan in mijn familie. De verdachte is geen familie”, zei hij.

11 reacties op “Wilsoe ontkent betrokkenheid moord Wiels”

 1. wie volgt Kade op als hij aftreedt of af moet treden en heeft de PS dan nog een meerderheid.

 2. @Nardy, zal wel een bastaard kind zijn… tja hij belt rond omdat hij wil weten waarom deze boy niet omgelegt is.. nu zullen alle sporen naar hem leiden

 3. Even spelletje kwartetten:
  Uit de serie MAFFIA …….
  Schotti + Dos Santos + Wilsoe + Jamalooding = BINGO
  Wiels viel buiten de boot bij dit “illustere kwartet” waar ook Asjes na wegvallen Wiels een mooie positie op de reservebank kreeg toebedeeld.
  Follow the Money !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 4. Wilsoe ontkende:
  1) de brief ten behoeve van beslagontheffing DS (later niet meer)
  2) dat hij het was die Wiels die ochtend op 5 mei belde (later niet meer)
  3) dat Luigilorenzo B zijn neefje is (hij belt nog steeds rond in da family)
  4) dat de criminaliteit was gestegen (https://www.versgeperst.com/nieuws/158788/geen-sprake-van-meer-criminaliteit.html)

  Maar….. ‘Leerdammertje’ Wilsoe’s geweten blijft immer zo schooon 😉

 5. @Peter Bon, Als je lid was van een criminele regering vraag je er zelf om. daarnaast zijn veel mensen op Curacao toch al familie van elkaar

 6. Het is altijd vervelend als een vermeende crimineel wordt gelinkt met jouw familie en jouw persoon in het bijzonder. Als het ten onrechte is lijkt de vraag “waarom” gerechtvaardigd.
  Of jezelf wel of niet schoon bent maakt niet uit, overigens heeft de ex-minister geen strafblad en is net zomin als onze minister president ooit aangeklaagd.

 7. Ik denk dat de Wilsoe’s overal kindjes op het eiland hebben en daarom niet weten wie wel familie is..

 8. Als je zelf vind dat het niet fout wat je uitvreet, kan je inderdaad een schoon geweten hebben.

 9. Mijn geweten is schoon, wist niet dat hij een geweten had ? En hij heeft mij gedurende zijn ministerschap geen enkele keer van het tegendeel kunnen overtuigen met als klap op de vuurpijl zijn moeite/gedraai en gelieg over die “tegoeden” die in de States vooralsnog worden “bewaard”. Een schoon geweten, oefent hij voor joker ?

 10. Zijn geweten is altijd schoon als we Wilsoe moeten geloven, maar we weten dat er nog wel eens een vuiltje op zit.

 11. Waarom ontkennen als je wel of geen familie bent?