• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

PolitieCURAÇAO – De 26-jarige man die zaterdag is aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij een recente moord, wordt deze week naar Curaçao gebracht onder ‘beperkende maatregelen’. Dat betekent dat de verdachte met niemand contact mag hebben behalve zijn advocaat. Dat meldt het Openbaar Ministerie (OM).

De man, die de bijnaam ‘Pretu’ draagt, wordt door verschillende media in verband gebracht met de moord op Pueblo Soberano-leider Helmin Wiels, iets wat OM-woordvoerder Norman Serphos niet kan bevestigen. ‘Pretu’ is gisteren voorgeleid aan de rechter-commissaris in Rotterdam en wordt deze week overgebracht naar Curaçao.

5 reacties op “Verdachte Zoetermeer onder beperkende maatregelen”

 1. @Jopi

  Je hebt gelijk natuurlijk maar ik denk dat we hier te maken hebben met lokale mafia en dat niet alle leden ,wegens gebrek aan opleiding van sommigen , zo snugger zijn om zo’n afrekening tot in de puntjes te regelen.

 2. @Don, Echte maffia laat mensen uit andere landen invliegen die daarna ook meteen weer weggaan om daarna te verdwijnen in het land van herkomst.. Amateuristisch om lokale mensen te gebruiken.. Mesen weten wel met wie Bolle en Pretu hebben gepraat.

 3. Ja maar dan moet de familie van Wiels er op toezien dat de moordenaars van hun familielid UNBEDINGT streng bewaakt wordt en berecht wordt, ze moeten dan advocaten zoeken, zoiets heet toch een CIVIELE PROCEDURE starten ???

 4. follow the money,
  stel dat de verdachte er iets mee heeft temaken dan hoef je alleen maar PRISM en het geld verhaal te volgen.

  maar laten niemand veroordelen voordat we weten wat en wiie.

  echter was het niet slimmer geweest om de verdachte om de betrokken inspecteurs richting te sturen inplaats de verdachte terug te laten komen op ons eiland dit i.v.m. zijn veiligheid maar ook om geen tunnelvisie te kregen.
  zal wel handig zijn dat we een frisse blik op de zaak krijgen

 5. Mochten “de Bolle” en “Pretu” de chauffeur resp. de schutter zijn geweest bij de moord op Wiels dan vermoed ik dat ze beide op de nominatie stonden om uit de weg geruimd te worden. Dit zou namelijk de informatielijn naar de opdrachtgeve(s) door snijden. Een standaard actie uit het “Mafia-handboek”.
  Hopelijk zal Pretu praten. Hij zal wel constant goed bewaakt moeten worden zodat hij niet alsnog het leven laat. Ik neem nl. aan dat de opdrachtgevers alles op alles zullen zetten om “Pretu”alsnog het zwijgen op te leggen.Maar eens kijken hoever de mafia is doorgedrongen in alle lagen van de bevolking.