• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

handboeienCURAÇAO – Een 26-jarige man uit Curaçao is gisteren in Zoetermeer aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij een recent gepleegde moord op Curaçao. Hij is vandaag voorgeleid aan de rechter-commissaris in Rotterdam en wordt zo snel mogelijk overgebracht naar Curaçao.

Dat meldt het landelijk parket van het Openbaar Ministerie (OM). Waarschijnlijk houdt de zaak verband met de moord op Pueblo Soberano-leider Helmin Wiels op 5 mei.

Lijk
Afgelopen week werd op een kiezelstrand een verminkt lijk gevonden. Volgens De Telegraaf betrof het de man die de vluchtauto van de moordenaar van Wiels huurde. Het lichaam was ontdaan van hoofd, armen en benen, schreef de krant vrijdag. De Nederlandse politie hield de verdachte in Zoetermeer aan op verzoek van het OM op Curaçao.

© Novum

8 reacties op “Verdachte moord Curaçao opgepakt in Zoetermeer”

 1. @Abraham, Ik dacht eerst nog een professionele hit maar nu lijkt het toch te gaan op een amateuristische afrekening het nivo politiek op Curacao. Wellicht zit Asjes en de MFK hierachter. Auto is volgens mij legaal gehuurd hoor (niet echt slim), ook niet slim om een gangmember van Curacao hier voor te regelen en dan ook nog mensen die tegen elkaar wonen. Voor een paar centjes meer had je een paar mensen kunnen invliegen die het werk deden en nu al 10 meter on de grond zouden liggen.

 2. zoals eerder gezegt,misdaad auto werd ilegaal verhuurd voor enkele uren, door wie ? die is al vermoord,bestuurder misdaad auto was een vrouw?!,schutter woonde dicht bij het PD.

 3. Voordat hij zelfmoord pleeg, moet hij wel zeggen wie de opdrachtgever is. Inderdaad moet hij niet in Nederland zitten en hier ook niet, hij moet in venezuela of dominicaanse republiek zitten, daar hebben ze echt geen leven, dat zal een goeie straf zijn, en misschien word hij meteen daar vermoord.

 4. Laat hem lekker op Curaçao in de gevangenis zitten dan in de Nederlandse 5 sterren hotel’s

 5. Het schijnt hier weer om dezelfde twee mannen die via Duitsland naar Nederland ”vluchtten” na de moord op Wiels destijds. Ze werden in Nederland gearresteerd en kort daarna weer vrijgelaten gelaten wegens geen bewijs van misdaad, terwijl ze van plan waren om meer moorden te gaan plegen in Nederland volgens de tipgever. De een was na drie dagen weer naar Curaçao afgereisd en is daar op Hato gearresteerd.
  Deze mannen schijnen uit Koral Specht te komen, bol werk van MFK? Het schijnt dat ze boos zijn omdat ze het beloofde geld etc. niet meer konden krijgen omdat Wiels aan de macht was gekomen en niet MFK.

  Als dit zo is moet er een WET komen om persoonlijke beloftes van politici (het kopen van stemmen) zwaar te straffen!
  Zouden deze beloftes met de belastinggelden betaald worden???

  Las ergens dat Godet in de startblokken staat…

 6. Heel goed dit, dacht juist dat de verminkte bestuurder zou zorgen voor een zaak die nooit opgelost zou worden. Alleen zal deze man inderdaad waarschijnlijk zijn mond stijf houden. In de bak is nog altijd beter als zonder hoofd geïdentificeerd worden. Jammer dat de slechte mensen vaak nog aan het langste eind trekken…

 7. Ook deze verdachte zal alles ontkennen.

 8. Dat wordt interressant. Nu oppassen dat de aangehouden verdachte niet opeens komt te overlijden door “zelfmoord”.