• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

PolitieCURAÇAO – De politie is gisteren rond 12.20 uur ‘s middags naar een minimarket in Gato gegaan nadat een 67-jarige man aangifte had gedaan van diefstal. Niet lang daarvoor had een man de portemonnee van het slachtoffer van de toonbank in de minimarkt gestolen.

Op camerabeelden heeft de politie de dader kunnen zien. Tijdens het onderzoek van de politie in de minimarket, kwam de dader binnen lopen. Het gaat om de 56-jarige L.L.P.. Hij had de portemonnee niet bij zich en ontkende deze te hebben gestolen. P. is gearresteerd, voorgeleid en in hechtenis genomen voor verder onderzoek.

9 reacties op “Man ontkent diefstal ondanks camerabeelden”

 1. Heeft onze nieuwe minister president ooit bekend dat hij zich schuldig heeft gemaakt aan diefstal ????? en is hij hiervoor bestraft ????( overheidsgeld.jasjes en jasjes ,enz enz.)
  Hij is hier gewoon mee weggekomen en allles zit dus in de politieke doofpot !!!!!!

 2. @ed

  He Ed ga lekker naast DOMBOKLAD onder zijn boom liggen,heeft ook altijd van die domme opmerkingen.Sta ook niet te kijken als je dezelfde persoon bent om mensen allleen maar uit de kast te lokken.Zielig figuur.

 3. NOS KULTURA – gedrag !!!!!
  Kijk maar naar de woordvoerder van de ILSA/PdvSA ( Kenniet Grijnsbertha ) die liegt ook alles bij elkaar en ontkent ondanks metingen / monsters / en gerechtelijke uitspraken dat er ook maar iets mis zou zijn bij de ISLA/PdvSA
  SHAME on YU

 4. Schottiaans gedrag!Geweldig die houden we erin,ha ha!

 5. @dubbelganger
  Wat, die apen of portemonnees ?

 6. Gewoon naar huis laten gaan. Doen we met ontkennende politici ook.

 7. Ze lijken ook allemaal zo op elkaar………

 8. Toppunt van schoTTerigheid!
  Het moet niet gekker worden, maar ze denken: “als hij het kan waarom ikke niet?”

 9. Schottiaans gedrag van die kerel!

  Die kreeg immers stortingen van een Italiaanse mafiabaas op zijn rekening om vervolgens te beweren dat hij hem niet kende.