politielichtenCURAÇAO – Het overvalteam van de politie heeft vannacht rond 05.25 uur huiszoekingen uitgevoerd in vier verschillende woningen in Kanga. Dit in verband met een gewelddadige overval met dodelijke afloop op de 21-jarige Jesus Javier Cedeño Lopez uit Ecuador.

Het overvalteam werkte samen met een officier van Justitie van het Openbaar Ministerie en een rechter-commissaris. Van de vier woningen, bevonden er drie op hetzelfde terrein. In de eerste woning werd de negentienjarige Ch.B.C. gearresteerd. In de tweede woning de zeventienjarige J.E.J.J.G.. Tijdens de huiszoekingen is er niets bijzonders gevonden wat belangrijk kan zijn voor het onderzoek. Het onderzoek loopt nog.

Overleden
Het slachtoffer van de overval, liep op 17 februari samen met een andere buitenlandse man door een donkere steeg in Kanga die uitkwam op de Winston Churchillweg. Op dat moment werden zij verrast door vier gewapende mannen die de mannen bedreigden en hun bezittingen afpakten. Het slachtoffer probeerde op dat moment weg te rennen. Drie van de verdachten gingen hem achterna en wisten hem te pakken. Er ontstond een worsteling en er werd een schot gelost. Later overleed het slachtoffer aan zijn verwondingen.

Informatie
De politie roept een ieder op die denkt meer informatie te hebben over deze zaak, dit door te geven aan het Overvalteam. Dit kan via telefoonnummer 866-6140 of 866-6192, 911 of naar 108 (anoniem).

1 reactie op “Vier huiszoekingen in verband met moordzaak”

  1. Kanga, niet de wijk waaruit je hoopt dat de vriend van je dochter vandaan komt.