• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

overvallersCURAÇAO – De politie heeft vannacht vier vermoedelijke overvallers misgelopen. Het personeel van het Renaissance Hotel merkte rond 04.20 uur de mannen op, die een tas uit de achterbak haalde. Het personeel vertrouwde het niet en belde de politie, maar de mannen waren verdwenen voordat de politie ter plaatse was.

De politie roept een ieder op die meer informatie omtrent deze zaak heeft, contact op te nemen met de politie op telefoonnummers 8666-140 of 86660192 tijdens kantooruren. Dit kan ook 24 uur per dag op 911 of anoniem via 108.

overvallers2

5 reacties op “Politie zoekt mogelijke overvallers”

 1. @Peter, de moordenaars van Wiels zijn ook nog niet opgepakt ondanks dit een klein eiland is, moordenaar van de US consul. Corrupte criminele politici lopen ook nog vrij rond op Curacao

 2. Op Brionplein een schandpaal zetten voor al deze anti YDK die alleen maar dood en verderf veroorzaken, wij zijn deze mensen zat van welke planeet komen deze insecten!!!

 3. Er zijn zeer goedkope sensor solar-lampen te koop die gelijk aan gaan bij beweging in de buurt.
  Die dingen kosten nog geen 20 euro!

 4. Hoe staat het trouwens met die overvallers op die Chinese Toko te JanWe? Daar hoor ik ook niets meer van, ondanks dat ze ‘duidelijk’ op de beelden waren vastgelegd… of is dit langs me heen gegaan en zijn ze wel al gepakt ?

 5. Hoe triest steeds weer te moeten lezen wat er van Curaçao geworden is. ………en kom niet met “het is overal zo” enz. Daar heb ik geen boodschap aan. 🙁 🙁