• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

Curvin GeorgeCURAÇAO – Curvin George (37) wordt de nieuwe directeur van de Voogdijraad CN. Hij begint in zijn nieuwe functie op 1 juli 2013 en neemt dan de leiding van de Voogdijraad over van de huidige directeur, Esther Pourier-Thode, die na 31 jaar werken bij de Voogdijraad met de VUT gaat.

Curvin George – die geboren is op Bonaire – vervulde de afgelopen jaren diverse functies op het gebied van (jeugd)hulpverlening. Sinds 2010 werkte hij als Senior Raadsonderzoeker en heeft hij de afdeling Straf van de Voogdijraad op Bonaire, Sint Eustatius en Saba helpen opbouwen. Met zijn ervaring in de jeugdhulpverlening en de justitiële keten heeft hij voor innovatie gezorgd binnen de Voogdijraad, in het bijzonder voor wat betreft de ontwikkeling van de jeugdreclassering.

Studies
Na zijn studie Sociaal Pedagogische Hulpverlening heeft hij gewerkt bij de jeugdgevangenis en later bij de Raad voor de Kinderbescherming in Groningen. Hij heeft daarnaast een post-HBO opleiding Jeugdbescherming afgerond en zich verdiept in psychopathologie. Momenteel doet hij een MBA studie bij de Intercontinental University of the Caribbean.

3 reacties op “Nieuwe directeur Voogdijraad Caribisch Nederland”

 1. Curvin George masha pabien ku bo postulashon como director di voogdijraad CN. Asina mi bin Korsou ku vacantie lo mi pasa sera konosi. Forsa y bendishon.

 2. @ Nardy Het ziet er naar uit dat dit de man op de juiste BES plaats is, daar pakt men wel aan, en zet een positief verwachtingspatroon uit voor de toekomst door kennis in huis te halen.
  Hier geven we (ja, alweer) baantjes aan Tara Prins tegen alle adviezen in. We leren hier niets.

 3. Kijk, de juiste mensen op de juiste plaats. Ik zie graag capabele mensen en hun CV’s.
  Nou onze Minister President nog 😉