• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

Steven Martina en Stanley PalmCURAÇAO – Steven Martina heeft gisteren zijn werk overgedragen aan de nieuwe minister van Economische Ontwikkeling, Stanley Palm. Na een periode van vijf maanden als minister in het takenkabinet Hodge, ruilde Martina zijn kantoor bij het ministerie weer in voor zijn kantoor in het gebouw van Fatum.

6 reacties op “Steven Martina draagt ministerschap over”

 1. @ Tuna. En de nieuwe partijleider Koeiman is van plan om een verzoeningsgesprek met de Martina’s aan te gaan, maar dat lijkt me niet succesvol zo lang daar nog ene Cooper zit. Die vindt het tijd, dat we het Koninkrijk gaan verlaten, als de door Bosman voorgestelde toelatingseisen zullen worden geimplementeerd.

 2. Ik ben niet onder de indruk van het ministerschap van Martina maar vind het desondanks jammer dat hij vertrekt.

  Omdat hij integer en deskundig is.

  En waar zie je dat nog in onze regering waar wanbetalen, winkeldiefstallen, meineed en MAVO3 de norm is.

 3. @Tuna, bedankt voor waardevolle informatie, maar toch vindt ik dat de gebroeders Martina de eer moeten geven aan de oprichter van de partij ,door de gehele leiding van het partij weer over te nemen en te komen met een duidelijke nieuwe visie en al die domme intellectuelen van die partij te royeren.

 4. Vito, je loopt achter vwb je info over de MAN, De Martina’s hebben die partij de rug toegekeerd en zijn geen lid meer omdat ze zich niet met de gang van zaken konden verenigen.

 5. Wanneer hij zover is voor nieuwe uitdagingen en genoeg ervaringen heeft opgedaan, zal hij wel de plaats van zijn vader overnemen als leider van de MAN. Ik vind het trouwens jammer dat de Partij MAN geen waarde van betekenis meer heeft voor Curacao, sinds het vertrek van vader Don Martina uit het politiek arena van Curacao. De partij ging steeds meer en meer achteruit wegens gebrek aan goed leiderschap. Het is een partij geworden zonder politieke visie. De nieuwe generatie politici heeft niks goeds gebracht voor de partij. De MAN was een partij die het gekleurde volk vertegenwoordigde naast de NVP of PNP en stelde het algemeen belang voor op. Ik wens Steven veel sukses en geluk toe.

 6. Fatum betaalt beter, nettere mensen en meer intelligentie zal hij wel denken. Die gaat nooit meer in de politiek.