• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

politielichtenCURAÇAO – De politie heeft de identiteit van de man, die vannacht is doodgeschoten op de parkeerplaats van Seaquarium, bekendgemaakt. Het gaat om de 24-jarige Elverson Flaviano Roberto. De man had bij een uitgaansgelegenheid ruzie gekregen met een andere man. Hierop schoot de man op Roberto.

Roberto overleed ter plekke. Tijdens de schietpartij werd ook een 31-jarige man geraakt in zijn heup. Het Openbaar Ministerie heeft het lichaam van Roberto in beslag genomen voor onderzoek.

17 reacties op “Slachtoffer schietpartij parkeerplaats Seaquarium bekend”

 1. @mariela, ja en de gevangenis zit er vol met Antilliaanse moordenaars..

  tja en dan is het een land met 18 miljoen mensen!! vergelijk dat met een rotsje in de zee..

 2. hier in nederland is het zelfde elke dag moord. neem een kijkje opsporing verzocht

 3. hier in nederland is hetzelfde elke dag moord, en overval. ga een kjijkje nemen opsporing verzocht

 4. En hoever is Navarro en het OM etc met de moord op Helmin Wiels.
  Verdacjt stil allemaal.
  Navarro wordt het nu niet een keer tijd preventief te gaan fouilleren!
  What about Opsporing Verzocht. Beloningen uitloven dan lukt het vast wel.
  Kom op nou zo’n klein eiland en is de pakkans bijna nihil.

 5. Volgens bronen lagen er 40 hulzen in de buurt van het slachtoffer.
  Ooggetuigen spreken over een machinegeweer of UZI waar de dader mee schoot.

  Gaat lekker hier op Curacao…..

 6. Vroeger, als je ruzie kreeg in de kroeg sloeg je gewoon iemand voor z’n harses en soms kreeg je er een terug. Uurtje later dronk je samen een biertje en gaf je elkaar een hand. Het begint hier steeds meer op ‘t wilde westen te lijken……Ik hoop dat ze die idioot gauw pakken, het zal verdorie je kind maar wezen die daar ligt. Veel sterkte voor de nabestaanden.

 7. ACTIE:
  Start met preventieve controles op WAPENBEZIT
  Elke zich MACHO wanende LOOSER schijnt hier op het eiland een pistooltje of mes op zak te hebben EN dit ook zonder pardon gebruikt.
  WAANZIN en dus het wordt tijd dat minister NAVARRO zijn seatbelts losmaakt en in aktie komt tegen deze CRIMES !!!

 8. Te veel moord en doodslag op Curacao. Hebben besloten onze vakantie ,na 10 jaarlijkse bezoeken, niet meer door te brengen op dit eiland. Je durft niet meer op straat te lopen laat staan over het eiland te rijden. Zelfs in je vakantiehuis ben je niet meer veilig.Wij wijken uit naar Aruba of Bonaire. Het gaat u allen goed maar vrezen het ergste.

 9. straks alleen nog naar het strand in een kogelvrij vest,in plaats van een zwem vest

 10. Het wordt steeds gezelliger op “mijn” eiland, heb altijd de wens gehad weer terug te gaan naar mijn geboorteland, maar ik krijg steeds meer het idee dat ik die gedachte maar moet laten varen. Dan zijn er nog wel andere minder geweldadige tropische oorden waar je wel kunt genieten. Jammer hoor, mi dushi patria.

 11. @ Ed Oneens Ed. Het gaat er dan zo stinken en het bederft het uitzicht. Ik stel voor: de landfill. Het is dan ook nogeens biologisch verantwoord. Kunnen we het eens worden? Ik hoor het graag 😉

 12. Tja, ik durf het nauwelijks nog te melden, maar de teller staat op 100 over de laatste 12 maanden. Zal maar niet zeggen op welke website u dat kunt nakijken, want daar worden mensen op dit forum onrustig van..En als ik eerlijk ben, ik ook. Straks zien we daar door de crimespots het eiland niet meer… Gelukkig gaat de regering ” Asjes I ” het oplossen. Let maar op.

 13. Je kunt tegenwoordig bij geen enkele openbare plek meer komen. Voor je het weet ben je ergens “on the wrong place, on the wrong time”.
  Waar gaat het eens met ons dushi Korsow!

  Laten we hopen dat de dader snel gepakt wordt..

 14. ‘beschaving’ op Curacao anno 2013. Terug naar de oertijd: lekker elkaar afknallen zonder vorm van discussie. Hierbij past ook een straf zonder beschaving: openbaar opknopen op Julianaplein en 2 weken laten hangen.

 15. Is toch heel gewoon, je krijgt ruzie en dan loop je hier immers het risico om doodgeschoten te worden, praten kunnen we hier immers niet. Primitievelingen die zoiets doen.

 16. En hoe zit het nu met de moord op Wiels ?

 17. En, is de schutter gepakt?