• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

Vers KortjeCURAÇAO – De kersverse minister-president Ivar Asjes houdt vanavond zijn eerste nationale toespraak. De toespraak is vanaf 20.00 uur live te volgen op TeleCuraçao en CBA. Asjes werd afgelopen vrijdag beëdigd als minister-president.

8 reacties op “Ivar Asjes houdt eerste nationale toespraak”

 1. “Wiels was slechts een instrument om zoveel mogelijk stemmen te winnen zodat Asjes, ook een pion in het schaakspel van de financierders, minister-president kon worden in het 1e kabinet van Cocochi Prins en de zijnen. Het ging om de macht van de economische elite, niet om de zgn 5 documenten tegen corruptie. Wiels werd opstandig en was niet goed bij z’n hoofd. Bovendien was zijn rol al uitgespeeld en werd hij overbodig. Pizzolo, Prins, Dosantos hadden immers de ‘meerderheid’ van de bevolking al en konden Asjes nu naar voren schuiven.”

 2. ach minister president: JUST QUIT THE CRAP AND WORK!!

 3. Mensen wat een commentaar, maar enkel op VP.

  Als jullie het zo erg vinden, bivakkeer voor Forti en laat je stem duidelijk klinken.

  Gaan we jullie gezeik nou de hele tijd aanhoren? Wereldverbeteraars hahahah NOT!

  Of stiekem vonden jullie Schotte toch zo gek nog niet?

 4. @zjanakeikqu
  blijf jij maar lekker geloven in je dios en je sprookjes. Als je straks niks meer te vreten hebt piep je wel anders.

 5. Zou hij voor de armen het citaat gebruiken uit de toespraak van burgemeester Pieter Adriaenszoon van der Werff van de stad Leiden tijdens de Spaanse overheersing in 1574: “Eten heb ik niet, maar ik weet dat ik eens moet sterven. Als gij dan door mijn dood geholpen zijt, slaat de handen aan dit lichaam, snijdt het in stukken en deel het uit zo ver als mogelijk is. Ik ben dan getroost.” Of zal hij een Jasjesnorm introduceren voor politici, managers overheids-NV’s en topambtenaren van 120.000 nafjes bruto per jaar, want met zo’n goed voorbeeld zou hij laten zien zelf ook te willen offeren zoals de hele bevolking. Ik weet niet of er een broekriem voor hem bestaat, die aan te halen is, maar daar moet aan te komen zijn.

 6. DIOS, ilumina y guia mi Prome Minister Ivar Asjes !!!
  SOBERANO for ever !!!!!!!

 7. Krijgen we nu schotte junior? Die het journaal gaat verpesten? Ook een uur slap gaat praten… Je bent premier en ga nu eens echt werken! Zoek niet de media op, er zijn geen verkiezingen.

  Kan me nog steeds irriteren aan de vergelijking van Tula en Wiels! Dan ben je toch echt een kind die nog geschiedenisles moet krijgen.

 8. “Kerido Pueblo” …Daar gaat hij mee beginnen; Geliefd volk, en dat is dan meteen zijn eerste leugen.
  We zullen het er mee moeten doen met deze zichzelf en zijn familie bevoordelende antidemocraat met twee betalende banen in een land wat bijna omvalt van de financiële ellende. Het juiste voorbeeld dan maar weer Asjes?? .