• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Koninginnedag kun je dit jaar sportief inwijden! Na een succesvolle Curaçao Vierdaagse, organiseren Stichting Tegen Kindermishandeling en Stichting Vierdaagse nu ook een avondmars. Zet je beste beetje voor en loop mee voor een goed doel. 

De avondmars is een initiatief van de twee stichtingen die kindermishandeling tegen willen gaan. De tocht wordt gehouden op 29 april en gaat om 19.00 uur van start. Deelname kost vijftien gulden per persoon. Kinderen onder de twaalf jaar betalen tien gulden. De stichtingen vragen de deelnemers om een oranje T-shirt aan te trekken en knipperlichtjes mee te nemen. Als je een gekke kroon of hoedje, ballonnen, vlaggen en fluitjes hebt, neem mee. Zo valt de avondmars nog beter op.

Route
De uitdagende tocht begint bij Koredor (zijkant van het Marriot Hotel), gaat via de rotonde naar de EEG weg, langs de Pater Eeuwensweg, de Rouvilleweg, over de Emmabrug, langs de Handelskade, de Ruyterkade, Pietermaai, Schottegatweg, Caracasbaaiweg, Sorsaka, Jan Thiel en eindigt bij de Caracasbaai Beach. Tijdens de tocht wordt er voor drinken verzorgd. En onder het genot van een kommetje soep kan er aan het einde worden gedanst op originele Hollandse muziek.

Informatie
Inschrijving is mogelijk op 29 april van 09.00 uur tot 16.00 uur bij Plein Café Wilhelmina en via het e-mail adres avondmarsen@gmail.com. Ook kun je telefonisch contact opnemen met organisator via telefoonnummer 6971235. Alle opbrengsten van de avondmars worden besteed aan het ‘Big Brother’ programma van Stichting Tegen Kindermishandeling.


www.versgeperst.com