• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

tumbCURAÇAO – BnB Electronics is vannacht rond 03.30 uur het slachtoffer geworden van een inbraak. Op camerabeelden is te zien hoe een man een voorwerp tegen de ruit gooit en deze vervolgens intrapt. Eigenaar Eric de Bruïne vindt het vooral “erg zinloos. Overal hangen camera’s en dat is algemeen bekend.”

De Bruïne: “De man die het raam intrapte, liep daarvoor een paar keer langs de winkel. Vervolgens kwam een auto aanrijden die zijn lichten doofde en voor de winkel bleef staan. De ruit is safety glass, dus de dader moest vijftien keer trappen voordat het raam stuk was. Hij trok meteen een Loewe-scherm uit de vitrine en laadde het, buiten beeld, in de auto. Vervolgens kwam hij terug voor een tweede scherm.”

Zinloos
“Al onze schermen zitten met netwerkkabels vast”, vervolgt De Bruïn. “Het lukte de dader dan ook niet het tweede scherm mee te krijgen. Een tweede man, met een doek om zijn hoofd, hielp mee het ruit verder in te trappen om zo het tweede scherm mee te nemen. Vervolgens zijn ze er in de auto vandoor gegaan. Er is sporenonderzoek gedaan en de camerabeelden zijn overgedragen aan de politie en er zijn vingerafdrukken gevonden. Diefstal is uiteraard sowieso geen goede zaak, maar het is ook zo zinloos. Alles wordt tegenwoordig op beeld vastgelegd. Hopelijk leidt het snel tot de daders”, aldus De Bruïne.

BnB

3 reacties op “Inbraak bij BnB Electronics”

 1. Inderdaad zinloos! Hoop dat ze de daders gauw vinden!!

 2. www.wikicrimes.org (Curacao) aangepast.
  Als u op FILTER klikt kunt u zelf een periode selecteren.
  Voor de afgelopen 12 maanden zijn we de 90 gepasseerd.

 3. De kans dat je hier wordt opgepakt door beveiligings camera’s is ook erg klein.. dus vandaar die brutaliteit…

  Ik meende dat de moordenaars van de Chineze Mini Market ook nog steeds niet gepakt zijn, toch?