• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

Frans TimmermansCURAÇAO – Minister van Buitenlandse Zaken Frans Timmermans wilde tijdens de persconferentie van gisteren niet ingaan op de vraag wat hij van Ivar Asjes vindt, als premier voor Curaçao. Dat meldt Radio Hoyer 2. Timmermans is voor een bliksembezoek naar het eiland gekomen.

Tijdens de persconferentie die hij samen gaf met demissionair minister-president Daniel Hodge, lichtte de minister de reden van zijn bezoek toe.

2 reacties op “Timmermans doet geen uitspraak over Asjes”

 1. Als we de woorden en daden van Dhr. Asjes serieus zouden nemen zat hij allang in het gevang.
  Laat hem maar blaten, het heeft hem toch maar liefst 853 stemmen opgeleverd, voldoende om minister president te worden.

 2. Asjes doet vast wel uitspraak over Timmermans, die immers Buitenlandse zaken doet en het arme buitenland het land uit moet houden. Wat zei Asjes -onze toekomstige Minister President-..over Nederland?

  Wij willen aan de wereld duidelijk maken dat er in het koninkrijk ook landen zijn die niet racistisch zijn…. Fijn begin van een mooie relatie…zie citaatje.

  “31-10-2011 CURAÇAO – Curaçao moet de 18-jarige Angolese jongen Mauro Manuel opnemen als Nederland hem uitzet, meent Statenvoorzitter Ivar Asjes. “Deze zaak maakt duidelijk dat Nederland racistisch aan het worden is. Wij willen aan de wereld duidelijk maken dat er in het koninkrijk ook landen zijn die niet racistisch zijn.” Hij heeft publiekelijk aan de minister van Justitie gevraagd alles in orde te maken als Mauro samen met zijn pleegfamilie op Curaçao wil wonen.”