Elis JulianaCURAÇAO – De Universiteit van Curaçao (UNA) maakt bekend dat Elis Juliana een eredoctoraat krijgt aan de universiteit. Juliana ontvangt de onderscheiding voor zijn bijzondere verdiensten voor de Curaçaose gemeenschap, aldus de directie van de UNA.

“Juliana heeft een cultureel-maatschappelijk zeer actief en dienstbaar bestaan geleid. Zijn uitgebreide verzamelingen van oudheidkundige objecten zijn in diverse collecties van lokale musea opgenomen. Juliana is een veelzijdig kunstenaar. Hij stond bekend om zijn meesterlijke voordrachten. Hij is een zeer productief auteur en heeft vele publicaties op zijn naam staan”, zo laat de directie van de universiteit weten.

4 reacties op “Elis Juliana ontvangt eredoctoraat UNA”

 1. erkennen van iemands verdienste is goed, alleen doe het dan ook goed de UNA bestaat niet meer.
  kijk dit is weer duidelijk een gevalletje van we willen het zo goed doen maar we doen het weer eens halfslachtig.
  Of de voorlichter van de universiteit doet zijn werk niet goed slechte zaak als je pretendeert wetenschappelijk onderwijs te geven.

  De Universiteit van Curaçao (officieel: University of Curaçao mr. dr. Moises Frumencio da Costa Gomez) heette voorheen de Universiteit van de Nederlandse Antillen

 2. @henki,
  Jaloers vriend. Ik denk zelf persoonlijk dat jij nooit te never in je leven zo’n erkenning zal ontvangen.
  Ik ben bijzonder trots op Ellis Juliana. Wat hij op cultureel maatschappelijk gebied heeft betekent voor het eiland is door niemand te evenaren.
  Ellis danki, masha masha danki.

 3. We moeten wel oppassen met eredoctoraten.
  De titel is zwaar aan erosie onderhevig doordat Dr Gerrit Schotte (weet u nog?) hem kreeg voor zijn bijdrage aan de “politieke wetenschappen” LOL! Weliswaar bij de op Curaçao gevestigde Caribbean International University, maar toch…

  Je snapt niet waarom we met zoveel internationale universiteiten toch nog veel kinderen naar het buitenland sturen,

 4. dacht dat de UNA niet meer bestaat, ook leuk dat je wat krijgt wat geen waarde heeft.