PolitieCURAÇAO – Twee mannen van 22 en 32 jaar oud zijn gisteravond aangehouden wegens verdenking van drugsbezit en bezit van geheelde goederen. Ook hadden ze een dode geit bij zich, vermoedelijk afkomstig uit diefstal. De aanhouding volgde nadat de politie een auto verdacht zag optrekken van de Plèstikbaai.

De auto, met drie inzittenden, vertrok richting Barber. De politie gaf de bestuurder direct een stopteken, waarna de auto juist gas gaf. De politie zette daarop een achtervolging in die de auto’s leidde richting Palki. Na een waarschuwingsschot stopte de auto en rende een verdachte weg. De andere twee werden staande gehouden en de auto werd doorzocht. De mannen hadden een blok hasj bij zich, evenals munitie en in de kofferbak de, waarschijnlijk gestolen, dode geit.

Aanhouding
De politie hield rond 19.45 uur de verdachten F.A.T. en R.T. aan. Eerstgenoemde droeg munitie en een mes bij zich. De politie heeft de spullen in beslag genomen, eveneens de auto en dode geit. De verdachten zijn voorgeleid en in hechtenis genomen voor verder onderzoek.

www.versgeperst.com