• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

Jellinek RetreatCURAÇAO – Jellinek Retreat op Westpunt opent haar deuren. De kliniek behandelt mensen met psychische problemen. “Vanaf vandaag behandelen we negen cliënten, volgende week komen er een paar bij. Er is nog plek, dus aanmelden kan nog”, aldus Monique Bottinga, communicatieadviseur van Jellinek.

“Jellinek Retreat richt zich op zakenmensen en ondernemers die wat meer te besteden hebben. Ze worden behandeld in een luxe vijfsterren resort waarin maatwerk wordt geleverd”, vertelt Bottinga. De kliniek richt zich op veel verschillende aandoeningen. Dit kan variëren van alcoholverslavingen tot depressies en burn outs. Wie zich wil laten behandelen bij Jellinek Retreat moet wel een goed gevulde portemonnee hebben, er geldt een tarief van zeshonderd euro per dag.

Luxe suites
“De cliënten van de kliniek krijgen tijdens de behandeling een luxe hotelkamer van vijftig vierkante meter op het terrein van vijfsterren resort ‘Lodge Kura Hulanda’. De kamers zijn volledig uitgerust met allerlei moderne gadgets. We hebben 24 kamers, waarvan vandaag negen in gebruik worden genomen”, laat Bottinga weten. De gemiddelde behandeltijd in de kliniek is vier tot zes weken.

Nederlandstalige behandeling
Jellinek geeft Nederlandstalige behandelingen. “Het is nu vooral gericht op Nederlandstalige cliënten, maar in de toekomst zullen de behandelingen ook Engelstalig gegeven worden. Dan kunnen mensen vanuit de hele wereld in de kliniek terecht”, aldus Bottinga.

www.versgeperst.com