• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

ingezondenCURAÇAO – Spraakmakend nieuws, knallend evenement of sportief hoogstandje, soms wil je als lezer zelf in de pen klimmen. Bij Versgeperst.com zijn ingezonden brieven welkom. Vandaag vraagt Nardy Cramm “de gedoodverfde bijna minister-president Ivar Asjes: Voeg daad bij woord. Show us your VDC-Report.” 

Eerder berichtte ik hoe essentieel het is, om niet alleen de VDC wetgeving op orde te hebben, maar ook het VDC-management. Niet lang hierna volgde de screening van o.a. Ivar Asjes, menigeen bekend als onze mogelijke minister-president. Op 1 juni stond op de Facebookpagina van Asjes het volgende:

“Kerido Pueblo,
(….) Di mi banda, mi ta anunsiá públikamente ku ami, Ivar Asjes, komo un di e kandidatonan ministerial no tin problema pa tur mi datonan keda publiká pa Pueblo mira. Mi no tin nada di skonde i mi konsenshi ta limpi.”

(“Geliefd volk,
(…) Ik kondig publiekelijk aan dat ik, Ivar Asjes, één van de ministeriële kandidaten geen probleem heb om al mijn gegevens openbaar te maken om voor het volk te bekijken. Ik heb niks te verbergen en mijn geweten is schoon”)

Deze aankondiging deed Ivar Asjes nadat er ophef was ontstaan over het screeningsproces, omdat waarnemend-gouverneur Adèle van der Pluijm-Vrede de Statenleden te kennen had gegeven dat er afgelopen maandag geen nieuw politiek kabinet kon worden beëdigd. Er zouden nog een aantal screeningsdocumenten ontbreken.

Over Asjes denkt het volk globaal het volgende. Ivar Asjes:
1] Is bij het CTB uitgekotst om zijn exorbitante declaratiegedrag met zijn Visa-creditcard (onder andere dure maatpakken die hem de eeuwige bijnaam Jasjes hebben opgeleverd)
2] Aanvaarde zonder blikken of blozen een politieke directeurspositie bij Selikor die vervolgens door de rechter volledig terecht werd teruggedraaid en welke 99.000 gulden terug betaald moesten worden
3] Speelde een bedenkelijke rol bij de benoeming van zijn vrouw, een Holiday Beach F&B manager, in een niet-bestaande functie bij CPA.
4] Speelde nogmaals een uiterst bedenkelijke rol bij de benoeming van zijn vrouw Tara Asjes-Prins als linkerhand van minister-president Daniel Hodge.
5] Speelt andermaal een bedenkelijke rol bij de benoeming van zijn niet daarvoor geschikte vrouw als commissaris bij Aqualectra.
6] Haalde vorig jaar als Statenvoorzitter ons parlement onderuit, daarmee onze jonge democratie in gevaar brengend.
7] Bleek op dubbele salarissen te zitten als sectordirecteur Publieke Dienstverlening (wachtgeld) terwijl ook betaald als Statenvoorzitter.
8] liet zijn schoonvader Cocochi Prins voor hemzelf een baantje inkopen als minister-president: ‘partijfinanciering’.
9] haalde onlangs zijn eigen PS-partijbestuur onderuit, en creëerde daarmee voor de tweede keer in één jaar (!!) chaos binnen onze democratie.

En nu verdenken we Ivar Asjes ervan zijn VDC-screening als een VDC-cleaning te gebruiken. Derhalve roepen we Ivar Asjes een man te zijn en daad bij woord te voegen. Toon het Curaçaose volk hoe de Veiligheidsdienst VDC Ivar Asjes volgens eigen zeggen ‘positief’ screende. Wij zijn benieuwd.

38 reacties op “Ingezonden: Asjes, voeg daad bij woord”

 1. Mevr. Cramm,
  U bied het screening rapport aan via Curiel & Sharma ,waarom zet u het niet op deze site ?
  Bent u nou echt bang voor de opmerking van Camelia dat u vier jaar gevangenis straf riskeert ?
  Glenn is toch ook dikke maatjes van de huidige minister van justitie Nelson HBN law.
  U verricht dagelijks uitstekend werk voor HBN law dus waarom zou de minister u opsluiten indien u de resultaten bekend maakt ?
  Of is het U inmiddels genoegzaam bekend dat er helemaal niets mis is met de huidige Ministe President Asjes ? Geef dat dan gewoon toe .

 2. @Go, Steeds als iemand Asjes zo bewondert, vraag ik naar de prestaties waarop dat is gebaseerd. Behalve wat teksten heb ik nog niks gezien. Heb jij een goed lijstje van zijn “prestaties”.?

  “Trouwens er is niemand op Curacao die Curacao beter kan besturen dan dhr. Asjes.”
  Dat schrijf je. Heb je enig idee waarom Wiels dan Asjes niet wilde hebben in het “Takenkabinet” dat aan dit kabinet vooraf ging?

 3. Recht voor zijn raap, op 01-10-2013 om 10:37 schreef: Stay tuned.

  Tja, gebrek aan intelligentie en inventiviteit kan Nar(dy) niet verweten worden.

  Overdrijven is ook ‘n kunst.
  Een kantoorpand van C&S in Hardegarijp lijkt niet ‘n bijzonder comfortabele plek om te overnachten.
  Het verblijfadres op Curaçao is ‘n oud pand, als het nog op erfpachtgrond staat, nou niet echt een bezit om van te kwijlen. (Met de grond gekocht voor ‘n half miljoen, is de middenberm nog niet bijster interessant. Daarnaast is er nog de kwestie van de naam op de eigendomsakte)
  Jeetje, mag de dame geen flatje in A’dam bewonen, net buiten de grachtengordel zal het ‘n werelds bezit zijn.

  Gelet op de geloofsbrief van ‘n individueel lid van de regering, lezen de credentials van Miss Cramm mogelijk te hoog voor het eiland.

  (persoonlijk voel ik er wel voor om Wijnand Gielen te vragen dikke Chris even vast te houden, voor een rondje professioneel boksballen bij ‘n kale abri)

 4. Dhr.Asjes doet het uitstekend en dat kunnen velen niet verkroppen. Dhr. Wiels had altijd gezegd dat hij allen ”president” van Curaçao wilde worden, dus van een onafhankelijke Curaçao.
  Trouwens er is niemand op Curacao die Curacao beter kan besturen dan dhr. Asjes.

  Op Santa Marta is al veel (zelfverrijking) boven komen drijven dankzij de PS is dit aan het licht gekomen.

 5. @Van Assendelft van Wijk (recht voor zijn raap).

  bent u de oplichter die de andere politieke oplichter steunt?
  De mensen hebben op wiels gestemd, maar Asjes gekregen.
  Helaas, dat heet democratie.
  Asjes die voor de 30e keer zijn vrouwtje naar voren schuift voor een goedbetaalde functie.
  dat is een schande……
  maar het volk pikt het weer….
  oplichters vinden altijd vanzichzelf dat ze slimme zakenlieden zijn.
  maar vergeten voor het gemak dat ze anderen in hun omgeving belazeren.
  die anderen zijn ook niet altijd smetteloos, want ze worden vaak belazerd door hun eigen hebzucht.
  Maar uiteindelijk wordt het volk wel tekort gedaan, door dit soort oplichters.
  deze oplichters zijn zogenaamde zakenmensen en politci (corruptici).
  maar ik geloof in karma, dus uiteindelijk krijgt iedereen wat hij/zij verdient.

 6. @ recht voor z’n raap: Fantastisch geschreven! I’ll stay tuned 😀

 7. @ recht voor zijn raap,
  Twee vragen:
  1. Waarom moet iemand die zich kritisch uitlaat altijd emigreren?
  2. Moet Asjes zich niet aan zijn woord houden?

 8. Aan “RECHT VOOR ZIJN RAAP als pseudoniem voor de “heer” Christiaan van Assendelft van Wijck”. Het beeld dat uit uw brein is ontsproten inzake mevrouw Cramm, getuigt van een uiterst dubieuze geest. U bent een offensief begonnen tegen hen die uw malverserende handelingen voor het voetlicht hebben gebracht. U kunt ook niet anders, u staat langzaam maar zeker maar vooral onafwendbaar met de rug tegen de muur. Ik vat uw opmerkingen samen als treurnis wekkende, maar tevens ook smadelijke stuiptrekkingen.

  Menigeen op het eiland Curaçao, België , Nederland, zelfs Amerika, is door kranten, radio interviews, openbare bronnen inzake uw veroordelingen, bekend met het fenomeen Van Assendelft van Wijck. Ik kan u verzekeren dat uw staat van dienst op zijn zachts gezegd, er één is om niet over naar huis te schrijven. Velen zijn door uw handelingen inmiddels gesloopt en nu is mevrouw Cramm aan de beurt. Kortom, het niveau daalt waar Van Assendelft, de Jordanees, spreekt.

  Laat ik het anders formuleren en wat dichter in de tijd blijven. De grond op Curaçao werd u te heet onder de voeten. Helaas, u kunt zich niet als pensionado uitschrijven want daarvoor zijn er te veel achterstallige “fiscale” betalingen en andere ongewisheden die uw definitieve vertrek in de weg staan. Wat en hoe zal mij verder een biet wezen, ook het feit dat u uw eigen valkuil lijkt te hebben gegraven interesseert mij hoegenaamd geen barst. Er restte u dus niets anders om een slachtofferrol aan te meten en met zieligheid veinzende verdichtselen in verscheidene kranten, te doen voorkomen dat u door de aspirant koper van uw huis te Schilde, in de maling bent genomen. Niets was minder waar, Van Assendelft wilde zijn protserige woninkje in Schilde betrekken om zich daar als een jetset look a like te manifesteren en dus moest Barbertje hangen. De legitieme huurder van uw woning, werd letterlijk uitgedreven als ware u een exorcist. Ook daar gaat het inmiddels, zoals u zelf maar al te goed weet, volledig mis.

  Tot slot, meneer recht voor zijn raap. Een aantal details in uw betoogjes leggen een link naar u. Waarom? Ach, kleinigheidjes waar het grote publiek geen weet van heeft.

  Sterkte met uw kruistocht.

 9. @ recht voor z’n raap. Schandelijk de zoveelste hetze van zorra Cramm.

  Ben je dom en doof en blind en mank? Ik heb niets met Cramm of Linda of Nardy te maken en ben hier uitsluitend Zorro zoals ik al recent hier heb duidelijk gemaakt enj zelfs meer dan eens. Als je het niet gelooft stop dan met je insinuaties en vraag er dan ook niet naar.

 10. Schandelijk de zoveelste hetze van zorra Cramm.
  Wie betaald jou Cramm voor deze onzin op te hangen. Sodemieter van het eiland en laat ons met rust.
  Probeer weer in Zuidafrika voor twee nichten een draagmoeder bonus af te troggelen.
  Waar haal je het lef vandaan om de minister president zo ongenuanceerd aan te vallen.
  We zullen heel spoedig jou gangen eens publiceren.

 11. “Ingezonden: ‘Openbaar maken screening NIET strafbaar’”
  https://www.versgeperst.com/nieuws/216242/ingezonden-openbaar-maken-screening-niet-strafbaar.html

  Beetje misleidend Formateur Camelia, foei!!
  Asjes, graag evalueren we uw VDC-rapportje 🙂 !!

 12. Als we de Amigoe van vandaag Mogen geloven wordt morgen het nieuwe cabinet beedigd met Jasjes aan het Hoofd.
  Here bewaar ons voor zo’n stuk onbenul. Wat een treurigheid en wat een shame voor ons land.

 13. Glenn Camelia en Asjes hebben zich toch wat van de oproep aangetrokken………. 🙂
  https://www.versgeperst.com/nieuws/216245/bekendmaken-screeningresultaat-is-strafbaar.html

 14. Als Asjes door de screening komt dan zijn Römer en Camelia criminelen. Zo eenvoudig is het.

 15. @Hg, En asjes bewijst dat of je nu wel of niet een opleiding hebt mensne in de politiek zijn mislukte mensen die corrupt en crimineel zijn. Diploma of niet!
  Politek op Curacao is zwaar zwaar ziek. Het beste is om deze corrupte institutie te laten verwijderen. We proberen het al tientallen jaren maar het blijft hetzelfde!
  Laten we maar concluderen dat een democratisch rechtstelsel niet werk op Curacao.

 16. Beste Ivar,

  Je refereert aan een politiek geweten, dat is totaal iets anders dan een schoon geweten. De feiten niet door elkaar halen, s.v.p..

  Was gegroet,

  Mitar Blankie

 17. Nou ik heb slechtere ”premiers’ ‘meegemaakt. Asjes is een van de weinigen die een behoorlijke opleiding genoten heeft. Daarvoor waren het kleuterjuffen die premier speelden en MAVO’tjes en niet MAVO’tjes premiers.
  Mensen zonder kennis van zaken, voor spek en bonen en voor de ego.

 18. @waarom: Wordt de schorsing van Edsel Gumbs niet meer teruggegedraaid?

  Edsel Gumbs is niet geschorst. Hem wordt door Schotte de toegang tot kantoor geweigerd wegens een ‘vertrouwensbreuk’. De rechter heeft bepaald -tot 4x toe- dat die toegangsweigering ongegrond is en dat Gumbs terug mag. De huidige coalitie vond dat alleen niet behoren tot haar taken (kabinet). Ofschoon crisismanager Micheal Romer er een potje van maakt…..

 19. Aangezien WIJ het volk elke keer opdraaien voor de corruptie en wanbeleid van de ministers zijn wij FINANCIEEL veranwoordelijk voor hun en is het dus logisch dat de screeningsresultaten openbaar worden. Willen de ministers dit niet dan zullen zij zelf financieel veranwoordelijk zijn voor hun wanbeleid! Straks wordt de pensioenleeftijd 120 ofzo. en OB 99 procent.

 20. Formateur Camelia: alles is in kannen en kruiken, we moeten alleen even afwachten. Ik verwacht dat eind deze of begin volgende week Asjes premier wordt en de nieuwe regering beëdigd.

  Waar en wanneer heb ik dat meer gehoord? Jammer dat ik Edsel Gumbs niet even kan bellen. De man moet ongetwijfeld in staat worden geacht veel van mijn vragen te kunnen beantwoorden.

 21. Ik vind het niet meer dan logisch dat de stukken openbaar zouden moeten kunnen zijn. Een ministerspost is een openbare post, in dienst van het volk, hetgeen inhoudt dat men rekenschap moet kunnen afleggen.

  Openbaarheid van bestuur houdt in dat het electoraat rechtens die openbaarheid wil weten welke informatie heeft geleidt tot acceptatie van de gegadigde. Dat men het op Curaçao niet toestaat, heeft alles te maken met de discutabele positie van tal van lieden, zo heeft de geschiedenis ons geleerd.

  De achterliggende gedachte is dat men coûte que coûte wil voorkomen dat er een maatschappelijk debat ontstaat over de integriteit van bepaalde kandidaten, waaruit zou kunnen blijken dat bepaalde zaken niet werden opgenomen in het onderzoek en/of onvolledig uitgediept.

  Ivar Asjes heeft de kans van zijn leven om voor eens en voor altijd zijn besmette blazoen te zuiveren. Alleen al om die reden zou hij de stelling van de formateur naast zich neer moeten leggen.

  Toen ik de volgende passage uit het betoog van de formateur las, vielen de schellen mij van de ogen.

  “Het is bovendien nergens voor nodig om persoonlijke screeningsinformatie naar buiten te brengen. Dit kan een beoogd parlementslid schade berokkenen in zijn carrière of hem in gevaar brengen. Het gaat bovendien niet om het resultaat van één persoon, maar om het eindresultaat. Het draait om een degelijk regeerakkoord en regeerprogramma. De capaciteiten van onze regeerders zijn belangrijk, niet de details van een screening.”

  Wat de man feitelijk stelt, is dat het niet uitmaakt of een of meerdere rotte appels deel uitmaken van een kabinet, omdat het niet gaat om het individueel belang maar om het groepsbelang.

  Meneer Camelia, een degelijk regeerprogramma, zo u wilt een regeerakkoord, staat of valt bij de integriteit van het individu. Weet u nog dat de formateur die aan de wieg van het kabinet Schotte-Wiels stond, had kunnen voorkomen dat Curaçao aan de rand van de afgrond kwam te staan wanneer Schotte en anderen grondig waren gescreend, in het belang van Curaçao? Weet u het nog? Schotte – Monk – Jamaloodin – Wilsoe – Constancia e.a..

  Deze kwestie krijgt ongetwijfeld een vervolg.

 22. Ok, wie lacht even mee?

  – Op 1 juni jl plaatste beoogde Minister President Ivar Asjes het volgende op zijn Facebook: “Geliefd volk, Ik kondig publiekelijk aan dat ik, Ivar Asjes, één van de ministeriële kandidaten geen probleem heb om al mijn gegevens openbaar te maken om voor het volk te bekijken. Ik heb niks te verbergen en mijn geweten is schoon”
  – Op 4 juni in de ochtenduren daagde Nardy Cramm hierboven Asjes uit om daad bij woord te voegen.
  – Op 4 juni des middags zet Henk Pasman hierover een kritisch stukje in de Amigoe.
  – In de namiddag haastte Formateur Glenn Camelia namens Asjes te vertellen dat bekendmaking van de screeningsresulaten strafbaar is. Alsof Asjes dat niet wist.

  Resultaat: Asjes andermaal door de mand gevallen. En dat moet morgen onze Minister President worden?

  Ik hoop dat VDC Hoofd Ed Gumbs met zijn strengere screenings gauw weer het stokje overneemt van VDC ‘crisis’ manager Micheal Romer. Anders blijft het dweilen met de kraan open met positieve screenings van onzuivere bestuurders 🙁

  Resting my case.

 23. Asjes heeft de Formateutr bereidt gevonden zijn sreening te verdedigen naar aanleiding van jouw oproep Nardy. Wist hij natuurlijk van te voren, Asjes heeft zijn Kerido Pueblo weer eens misleidt 😉

  http://caribischnetwerk.ntr.nl/2013/06/05/bekendmaken-sceeningsresultaat-door-asjes-is-strafbaar/

  5 juni 2013
  WILLEMSTAD – Het resultaat van de screening van de ministers publiek maken, is op Curaçao niet toegestaan.

  “Ongeacht of dit gebeurt door de betrokken kandidaat of door een buitenstaander, het is strafbaar”, zegt formateur Glenn Camelia stellig. Iemand die de resultaten toch naar buiten brengt, kan zelfs voor vier jaar de bak indraaien.

  “Punt 23 van de ‘integriteitstoets’ vertelt dat niemand de gegevens van de screening naar buiten mag brengen”, vertelt Camelia. “Iemand die ingaat op het aanbod van Asjes om de gegevens bekend te maken is strafbaar, ook al is er toestemming van Asjes zelf. Die persoon verdwijnt achter slot en grendel.”

 24. laten we de jaren in Rotterdam ook checken, straks heeft hij net als Jacinta daar wel een verleden of geen afgemaakte opleiding.

 25. Wordt de schorsing van Edsel Gumbs niet meer teruggegedraaid?

 26. @C. Nostra, las het net in de Amigoe, not looking good indeed………. 🙁

 27. We zullen nooit achter komen waarom de benoeming niet is doorgegaan vanwege de privacywet. Maar het zegt genoeg.
  POLITICI KUNNEN STEMMEN KOPEN MAAR ALS IEDER FUNCTIONARIS ZIJN OF HAAR WERK UITVOERT KAN DE VRIENDJESPOLITIEK UITGEBANNEN WORDEN.

 28. @Nardy

  Helaas Nardy, als ik de berchten mag geloven wordt. Tara Asjes gewooni commissaris bij CTDF. SNTNO had wat randopmerkingen over haar maar geen zwaarwegende bezwaren. Het SBTNO is ook al geïnfiltreerd……..

 29. Jasjes zal het niet gaan doen, het is gewoon bluf.
  Zijn argument: De Landsverordening heeft het onderzoek vertrouwelijk genoemd, dus ik mag het niet bekend maken…zou flauw zijn he?

  Verder..we moeten ons niet concentreren op de VDC.
  Er staat ” Veiligheidsdienst Curaçao..verstrekt de informatie uit de bestanden van die dienst, indien aanwezig…” en we weten dat veel zaken en deskundigen al verdwenen zijn. Die weten dus niks (meer). Jasjes zal dat met trots gaan melden.

  Er is ook een fiscaal onderzoek.Hij gaat ons dan vertellen over zijn…

  “…fiscale gedrag over de afgelopen vijf jaar…..Daarbij wordt tevens opgave verstrekt van het inkomen en,….. de vermogensbestanddelen van de kandidaat” en.. Zijn MOT gegevens…(die moet hij daar maar even opvragen)

  Als Jasjes de onderwerpen van de LVO integriteit hanteert, dan krijgen we het allemaal te horen? Wedden?

  Ook de zakelijke belangen, nevenfuncties en nevenwerkzaamheden van Jasjes en zijn gezinsleden gaan we meemaken!

  Uit het strafregister en het strafkaartensysteem van de justitiële documentatiedienst komen we alles over Jasjes te weten. Ook weten we dan of Jasjes al dan niet verdachte is of is geweest.

  Kortom, als hij echt openheid wil geven; dit zijn de zaken van de screening.
  Maar het zal er niet van komen.

 30. Screenen kandidaatministers. Alles hierover is te lezen in de landsverordening van 18-10-2012 nummer 66. Wat staat daarin: de volgende onderzoeken worden verricht: justitieel, staatsveiligheid, fiscaal, ongebruikelijke transacties en medisch. Wie verricht deze onderzoeken: procureurgeneraal, hoofd veiligheidsdienst, inspecteur der belastingen, directeur sociale verzekeringsbank, ontvanger der belastingen, hoofd meldpunt ongebruikelijke transacties.

  De uikomst van de onderzoeken worden verstrekt aan de kabinetsformateur en de gouverneur. De uitkomsten zijn vertrouwelijk en hierover worden geen mededelingen gedaan. Daarnaast is er een geheimhoudingsplicht voor eenieder die in aanraking is gekomen met deze uitkomsten.

  Ivar Asjes heeft zijn ontslag aangeboden als Statenlid en heeft afgelopen vrijdag naar aanleiding van de brief van de gouverneur, met betrekking tot nog ontbrekende onderzoeken, zijn ontslag weer ingetrokken.

  Op Facebook schrijft Asjes dat wat hem betreft al zijn onderzoeksgegevens openbaar gemaakt kunnen worden. Echter meneer Asjes, dit kan helemaal niet volgens de hierboven regels van de landsverordening. Asjes houdt de burger gewoon voor de gek en weet het zelf ook! Op Facebook schrijft hij: Mi no tin nada di skonde i mi konsenshi ta limpi. Maar meneer Asjes geeft geen reden op waarom hij zijn ontslag weer intrekt. Asjes vindt het wel vreemd dat er vervolgens allerlei geruchten hierover op het eiland rond gaan.

 31. @C. Nostra, het klopt wat u zegt: Tara Asjes is idd recent weer voorgedragen voor diverse commissariaten en SBTNA heeft daarop negatief geadviseerd.

  Gelukkig werkt het SBTNA wel. Nu het VDC nog, of beter gezegd: Crisis-manager Micheal Romer eruit en het enige rechtmatige VDC Hoofd Edsel Gumbs weer terug. MET zijn 15 capabele medewerkers die nog steeds werkeloos en betaald op de bank zitten. Dan werkt onze Veiligheidsdienst ook weer.

  Het is allemaal helemaal niet zo moeilijk 😉

 32. Tara Asjes is door de Raad van Ministers voorgedragen voor weer een aantal commessariaten. Dit terwijl de RvM moet weten dat dat niet volgens de Code is aangezien zij persoonlijk medewerkster van Hodge is ( u weet wel degene die vindt dat haar eega Ivar Asjes een egotrippende slapjanus is….). Maar dat weerhoudt de RvM in het geheel niet haar voor goedbetaalde baantjes te benoemen. Conclusie :ook Hodge en zijn takenkabinet worden geleid door de Curacaose maffia!. En Hodge vindt dat ok.

 33. Jij alleen @Zorro. Ik denk dat heel Curacao er zo over denkt.
  Behalve dan diegenen die vast in hem geloven.

  Openbaart hij de screening gegevens NIET dan weten we meteen WIE en WAT hij is.

 34. Nog steeds is dhr. E. Gumbs het Hoofd VDC. Ondanks 4 rechterlijke uitspraken durft niemand in de regering het aan hem weer toegang te geven tot het hoofdkantoor.

  Gumbs is de man van strenge screenings. Bewijs? https://www.curaleaks.org/files/2010_10_27-VDC_Memo/VDC_Memo.pdf. Dit soort mensen heeft Curacao heel hard nodig. Net als Nardy ben ik ben uiterst benieuwd hoe die van Asjes eruit ziet. Asjes kom eens door!

 35. De beurt is aan Asjes….. show us !!!

 36. Ach, er zal een algemeen verhaal instaan in het screeningsverslag, veroordeelt is hij niet, het zijn slechts laag bij de grondse streken die dus afkeurenswaardig zijn, echter die zijn zoals gewoonlijk afgedekt en bedekt op oud Curaçaose wijze.
  Laten we ons van de screening nu niet echt te veel voorstellen, het meeste van de maatschappelijk verachtelijke daden van dit heerschap zijn immers nooit aangebracht als zijnde misdaden. Zijn het eigenlijk nog wel misdaden, iedereen doet het toch mits de gelegenheid geboden, kijk maar in onze frisse historie wat dat betreft. Je hoeft hier toch geen rekenschap af te leggen, al jat je alles van het volk, of al laat je al je feesten door de belasting betaler betalen, of je telefoonrekeningen, of je huur auto’s of je enz enz enz.
  Heeft Jamaloding al zijn spullen al teruggegeven, denk het niet, gaat men er achteraan? Ik denk het niet…

 37. @Zorro hahaha nou of Asjes inderdaad een man is, DAT stukje had ik nog niet onderzocht 🙂

  Mochten nac mijn VDC-berichten, er nog mensen zijn die mij zien als politiek activist: dat ben ik niet. Ik ben wel bezorgd voor de toekomst van mijn eilandje. Behalve een lijst van dubieuze activiteiten, kreeg Ivar Asjes slechts 856 stemmen bij de verkiezingen. Curacao heeft deze man niet gekozen, noch wil zij deze als PM.

  Wat echter nog erger is, is dat de huidige tijdelijke VDC crisismanager Micheal Romer nog steeds op zijn plek zit. Positieve screenings voor iedereen Eerst Monk, toen Trinidad en nu Asjes? Zo blijft het dweilen met de kraan open.

  We hebben een screeningswet, nu nog een integere screenings-manager!

 38. @ Nardy. Derhalve roepen we Ivar Asjes een man te zijn.

  Ik heb daar zo mijn twijfels over dus kan je ook dat even (laten) screenen.