• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

Vers KortjeCURAÇAO – De politie is om 17.40 uur uitgerukt naar de vlakte van San Pedro, waar het lichaam van een man is gevonden. Het lichaam, waar een gedeelte van mist, was al in staat van ontbinding en lag nabij twee windmolens. De identiteit van de man is nog niet bekend. Het Openbaar Ministerie heeft het lichaam in beslag genomen.

9 reacties op “Lichaam gevonden bij vlakte van San Pedro”

 1. @ Sjoerd
  Het is geen kwestie van geen normen en waarden. Het is een kwestie van ANDERE normen en waarden. Normen en waarden waar je het niet mee eens hoeft te zijn, maar gezien je er voor kiest om daar te wonen, mee moet dealen. Dus deal with it en zeik niet zo.
  Anders keer je toch lekker terug naar nederland. Wel van de voordelen van een eiland willen genieten, maar aanpassing verwachten van bestaande normen en waarden? Dit is precies de reden waarom antilianen een hekel krijgen aan nederlanders. WIJ vragen toch geen assimilatie van jullie? Het staat je vrij om je mening te hebben. Maar er zijn hier nou eenmaal andere normen en waarden. Het is naief om te denken dat dit anagepast moet worden omdat een aantal migranten uit nederland hier aanstoot van ondervinden. The bottom line is dus DEAL WITH IT!!!!!! Mesun kos ku nos tambe ta chupa e pruimu

 2. PFFF, In ander woorden jij hebt er geen probleem mee dat men geen normen en waarden kennen op Curacao.. Ik zou bijna hopen dat dit met een familielid van je zal gebeuren en of je dan ook zo stoer gaat praten!

 3. Hele ophef over dat familie eerst geïnformeerd moet worden blablabla. Dit is een verantwoordelijk voor de politie en niet de krant. Die informeert de mensen alleen.
  Tur antiano of yui korsou sa ku den nos korantnan no tin censuur ora ta bai abase di morto.
  Bo ta hanja e pic ey riba frontpage. Mensen deal with it. Dit is Curacao en geen Nederland.
  Zoals ze hier in nederland ook wel eens zeggen: “Ben je het er niet mee eens? Zoek elders je heenkomen of pas je aan”
  Practice what you preach makamba’s

  @harrie versluis
  Maakt dat een moord minder erg dan? Voor mij niet

 4. Moordenaar was ook niet echt slim.. het lichaam 200 meter verder in zee gooien en niemand had het terug gevonden…

 5. Www.Wikicrimes.org (curacao) is aangepast.

  Teller staat nu boven de 90 zaken voor de afgelopen 12 maanden.
  Familieruzies, dronkemansgevechten, vuurwerkdiefstal en zaken die de pers niet bereiken staan er nog niet op. Ik wil er op wijzen dat iedereen op wikicrimes een melding kan doen van wat hem of haar overkomt. Uiteindelijk krijgen we dan een beter beeld.

 6. @Maureen, mensen die bij de krant werken hebben toch ook families? Mocht er iets gebeuren met een familielid gaan ze dat ook in de krant zetten?

 7. Volgens Extra zonder hoofd en handen… Misschien die vermiste man uit Koraal Specht?

 8. Ik durf mijn vrouw eronder te verwedden dat het slachtoffer een strafblad had dat in de buurt komt van dat van Schotte.

  Maar mocht dat niet zo zijn dan reken ik dat ook goed.

 9. Hopelijk laat de autoriteiten eerst de familieleden het lichaam identificeren voordat het in de kranten gepublceerd wordt. Het is een pijnlijke situatie als je je familie als vermist moet opgeven. Het zal nog pijnlijker zijn om dit dan eerst in de kranten te moeten zien, zonder dat je van te voren door politie of justitie op de hoogte gesteld wordt.
  Ik heb begrepen dat men op curacao hier weinig rekning mee houdt.
  Ieder indicvidu heeft een vader , moeder, zussen broers en tantes..
  Ik hoop van harte dat het voor de familie opgelost gaat worden.