• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

InselAirCURAÇAO – Luchtvaartmaatschappij InselAir heeft gedurende de maand april een sterke groei doorgemaakt op de routes vanuit Caracas, Valencia, Barquisimeto en Maracaibo naar Curaçao. Daarom gaat de luchtvaartmaatschappij vanaf half juni structureel grotere vliegtuigen inzetten.

Op basis van de reserveringen die nu al gemaakt zijn, heeft InselAir besloten om deze grotere toestellen structureel in te zetten op deze routes. Zo zullen we per 21 juni ruim 1600 stoelen per maand extra inzetten naar Caracas, 1250 extra stoelen per maand naar Maracaibo en ruim 400 extra stoelen per maand naar Barquisimeto. “In totaal zijn er nooit eerder zoveel stoelen beschikbaar geweest tussen Venezuela en Curaçao”, aldus Jurgen Lippinkhof, commercieel directeur van InselAir.

11 reacties op “InselAir zet grotere vliegtuigen naar Venezuela in”

 1. @harrie,
  American heeft geen rechten om tussen curacao, bonaire, aruba, sint maarten te vliegen. KLM gaat geen 747 of airbus inzetten op die routes of denk je van wel?
  Clint Eastwood richtte zijn uitspraak aan jou maar drong dus niet tot je door, gezien je berichtje.
  Jouw instelling van “wij”kunnen het gewoon niet” hebben we hier niet nodig. Know your limitation en zeg: “ik” kan het gewoon niet.en laat de anderen hun gang gaan. Of verhuis meneer Versluis.

 2. Insel air mag wel wat meer interesse tonen in de klachtenafhandeling. als iets fout gaat kan gebeuren maar zorg wel dat het netjes wordt afgehandeld! wacht al langer dan 1 jaar op mijn geld!

 3. Ik wens Insel Air alle lof toe. Het is heel belangrijk voor onze economie om een stabiele vliegtuigmaatschappij te hebben. Gelukkig zitten we niet meer opgescheept met een gedrocht als de ALM wat de burger heel veel geld heeft gekost. Kreeg laatst nog een “gratis” ticket via het Starmiles programma. Ook sta ik op de mailingslist voor wanneer er weer een blow out sale is. M.a.w. Insel denkt heel goed aan haar trouwe klanten. Op mijn vluchten vlieg ik bijna altijd op tijd. Ben al met al prima te spreken over Insel Air. Alleen het aantal kg per pasagier mag wel iets verbeterd worden.

 4. Het wanbeleid van DAE heeft voor hun huidige problemen gezorgd. Insel is aan het stabiliseren en heeft hun zaakjes goed op een rijtje gezet. Is het niet opgevallen dat Insel niet veel nieuwe bestemmingen heeft gestart. Dit dus om de huidige zaken beter geregeld te krijgen.

  DAE wilt alleen geld maken om Ramiz zijn vliegtuigente kunnen betalen. Jammer genoeg is dat prioriteit nummer 1. Het uitstellen van betalingen of niet (op tijd) vervoeren van passagiers en geode service leveren is blijkbaar niet van belang voor DAE.

  Nu INAC het wel durft om ze te straffen kan Insel air daarvan profiteren. verbaase me ook toen ik zag dat Insel air zelf in de sale week venezolaanse bestemmingen heeft verkocht. dit sluit goed aan op wat er in het artikel geschreven staat. Venezuela is een grote markt maar het uitvallen van DAE zal weinig invloed gehad hebben of de passagier aantallen van Insel air.

  DAE richt zich op een andere doelgroep. De doelgroep van DAE zijn de passagier die $1, $3 en $9 ticket kunnen betalen. Deze vliegen zowiezo niet met Insel air. Hetzelfde verhaal met route Curacao – Paramaribo. DAE gaat nu ook hun vertrektijden aanpassen zodat ze kunnen aansluiten op connecting flights want meer dan 25 passagiers krijg je niet op een vlucht uit Paramaribo gedurende de dag zonder een fatsoenlijke connective vlucht.

  Insel heeft het beter bekeken en lijkt alsof ze nu wat stabiler draaien. Maar de grote vakantie zal het uit wijzen. want een airline wordt echt getest als het echt druk is!

 5. DAE is rampzalig en binnenkort op de fles (vraag het de hotels waar ze niet meer binnen Mogen omdat ze tonnen schulden daar onbetaald laten).

  Insel Air is echter niet veel beter. Vertragingen inderdaad, maar dat kan ik ze mits met een geode redden nog wel vergeven echter de klant wordt nooit geinformeerd en maar aan zijn lot over gelaten.

  Maar wat wil je, eerst kreeg de dochter van de directeur er een baantje als voorlichtster die er natuurlijk niets van bakte. En nu hebben ze ene Lippinkhof uit Nederland gehaald die daar vermoedelijk nergens aan de bak kon en nu dit baantje met beide handen aangreep en er nog minder van bakt.

  Alle lokale luchtvaartmaatschappijen zijn een fiasco geworden, dus waarom zeggen we niet gewoon dat we het niet kunnen en laten we American Airlines (American Eagle) of KLM de vluchten hier verzorgen.

  A man has got to know his limitations zei Clint Eastwood ooit, en wij kunnen het gewoon niet.

 6. Evert, je moet niet je Oma beledigen. Volgens mij willen de Venezolanen de heer Ramos, ook Venezolaan, niet sinds de deconfiture van Aeropostal. echter, vrindjes Schoote/Hakim zagen er Brood (of geld voor eigen zak) in. Nu ziiiit Korpodeko (dus wij) met de schulden en Curacao met het DAE wanbeleid.

 7. @ Berdat. je hebt gelijk. Insel heft ook vertragingen. net als alle luchtvaartmaastschappijen. Maar Insel doet er in ieder geval wat aan om t everbeteren. De afgelopen 3 keer dat ik met insel heb gevlogen waren te vroeg , op tijd of 10 minutjes te laat. Daar kan ik nog mee leven. Het verschil is dat DAE structureel al sind December met 3-4 uur vertraging vliegt. En gewoon doet alof er niks aan de hand is. Goed bezig InselAir

 8. Misschien DAE en Insel samenvoegen en gewoon 1 goede maatschappij hebben..

 9. @ Berdad, Ik vlieg inderdaad meestal met Insel, of met Divi Divi. Ik vlieg inderdaad niet met DAE. Ik zeg ook niet dat Insel geen vertragingen heeft, maar zeker geen structurele vertragingen zoals DAE deze heeft ( het ene gat met het andere dichten voor weken ). Dat gaat me te ver.Ik heb inderdaad een vrij lange neus, dat is waar 🙂
  Ik heb het over het moedwillig flessen van consumenten, dara heb ik het over. Denk eens aan al die tickets die verkocht zijn naar Orlando enz… Nog nooit op gevlogen, en ik garandeer je dat dit ook nog lang niet zal gebeuren. Krijgen die mensen dat geld terug denk je?? Wie verzint nou zoiets..

 10. Ik vraag mij af of de mensen wie positief praten over insel altijd met hun vliegen. Ik heb altijd vertraging met Insel. Absoluut geen positief woord voor hen over!! Makkelijk om altijd over DAE te vallen, kijk eens even verder dan je neus lang is.

 11. Dat komt ervan DAE, om overal maar een chaos te creeren met wanbetalingen / achterstallig onderhoud / routes in het leven roepen , tickets ervoor verkopen, en ondertussen helemaal daar niet op gaan vliegen, vertragingen oplopen ( structureel ) zonder klanten goed te informeren / compenseren enz enz.
  Dat bedrijf wordt zo waardeloos gerund, dat zelfs mijn oma van 76 dat nog beter zou kunnen doen. Ik kan alleen maar zeggen, structureel KAPOT maken dat bedrijf. Suc6 Insel, en handig erop ingespeeld. Vraag en Aanbod blijft altijd.