• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

Daniel HodgeCURAÇAO – Demissionair minister-president Daniel Hodge neemt in een persverklaring afstand van het artikel in Trouw. Het vraaggesprek deed veel stof opwaaien. In het gesprek noemt de scheidend premier Ivar Asjes ongeschikt als opvolger omdat hij geen krachtig leider zou zijn.

Hodge herkent zich niet in het artikel en vindt dat zijn woorden uit hun verband gerukt zijn. Hij neemt ‘nadrukkelijk’ afstand van het gepubliceerde artikel.

15 reacties op “Hodge neemt afstand van artikel Trouw”

 1. Hodge is Wiels niet. Dit Eiland wordt gemanipuleerd door de criminaliteit en niemand durft iets te zeggen laat staan ondernemen. Alleen een combi politie en het leger kan alle ongedierte vernietigen. Hodge kent het gevaar, zeg wat er gezegd moet worden en blijft verder met zijn handen ervan af. Een Zeer verstandig man. Beter een levende Hodge dan een dode Hodge, zal hij denken.
  Indien Wiels deze wetenschap had, was hij vandaag in leven met het gevaar volkomen af te gaan met totaal gezichtsverlies door eigen ontevreden mensen.

 2. Wat een slappeling….. Hij had net m’n respect gekregen door zijn uitspraak, jammer.

 3. Tara Asjes is door de Raad van Ministers voorgedragen voor weer een aantal commessariaten. Dit terwijl de RvM moet weten dat dat niet volgens de Code is aangezien zij persoonlijk medewerkster van Hodge is ( u weet wel degene die vindt dat haar eega Ivar Asjes een egotrippende slapjanus is….). Maar dat weerhoudt de RvM in het geheel niethaar voor goedbetaalde baanrjes te benoemen. Conclusie :ook Hodge en zijn takenkabinet worden geleid door de Curacaose maffia!.En Hodge vindt dat ok.

 4. Wat een lafaard.

  Ik kon zijn uitspraken al niet rijmen met het aanstellen van nitwit Tara Asjes als persoonlijke adviseuse.

 5. Tja, hij moet ook verder op het eiland.. We weten wat er met Wiels is gebeurd.. Uitkijken dux..
  Maar…het is gezegd, alleen in een andere context? Ook goed.

  Hij weet van binnenuit hoe het werkt. We zijn weer overgeleverd aan de politiek.
  Ben overigens wel benieuwd naar de volledige artikelen. Kan iemand een pdf maken?

 6. Ik raad iedereen geen bankzaken te doen bij PSB. De directeur aldaar drinkt te veel, is een flapuit en zegt later dat hij bepaalde afspraken met u niet heeft gemaakt. Onbetrouwbaar figuur dus. Wegwezen daar!

 7. Wie denkt die Hodge dat ie wel is? Als hij denkt dat hij beter is dan IEDEREEN OP HET EILAND dan moet superman Hodge blijven.
  Neem voortaan de dan gesprekken op, of is super Hodge toch ook niet zo slim?
  Alsof in Holland alles koek en ei is met hun Fyra debacle van 20 miljard over de balk.

  Curaçao moet het zelf doen, punt uit. Zo niet staan tientallen Curaçaoënaars ”uit Holland” om de boel over te nemen…
  Als Holland het toch moet ”overnemen.”

 8. LAF. Hij was laf om zo’n interview als acting MP te geven en hij is LAF om zijn woorden nu terug te willen trekken……..
  Nog een voor in de grote prullenbak……..

 9. Valt weer een beetje tegen.

 10. Jammer, gisteren was ik zo blij dat de waarheid eens wat meer werd gezegd op dit eiland, helaas, we gaan weer over naar de orde van ons laf bestaan en ontkennen dus zoals gewoonlijk. Curaçao heeft geen helden.

 11. Eindelijk een keer een bekende Curacaoenaar die de waarheid durft te zeggen wat de bevolking denkt! Erg jammer dat hij zijn woorden terugneemt. Hopelijk is de interview opgenomen zodat we ook kunnen horen of het uit z’n verband is gerukt. Hij eist in iedergeval geen rectificatie.

 12. Oeps, hij schrikt van zijn eigen openhartigheid. Spoedcursus omgaan met de media voor Hodge had geen kwaad gekund. Pas op of Trouw publiceert de audio opname van het interview en dan is hij nog verder van huis.

 13. Toch een lafaard dus. Ik dacht al, een dappere YDK-politicus? Wijze, verstandige en dappere YDK mijden de politiek toch? Ja, dat doen ze en ze hebben geen ongelijk. Hodge is toch geen uitzondering op deze regel, bah, wat een zielig ventje blijkt hij toch te zijn! Waarschijnlijk bang dat het hem in de toekomst onmogelijk gemaakt zou worden een baantje te vinden…

 14. Kan Hodge dan meedelen wat hij WELheeft gezegd? (heeft het dan alleen maar over de prijs van de koffieboon gehad of zo?).Ik ben er namelijk van overtuigd dat Hodge dit allemaal wel gezegd heeft, al dan niet onder het genot van (teveel) alcohol. Trouw staat bekend als een zeer betrouwbare krant die wars is van sensatie en verdraaiing van woorden. Bovendien zijn er door Hodge zoveel kritische woorden geuit in dat interview dat je wel Asjes of Dos Santos moet zijn om te geloven dat Hodge dat allemmaal niet gezegd zou hebben.

 15. Slappe hap….