• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

Nieuw bestuur Pueblo SoberanoCURAÇAO – Tien bestuursleden van Pueblo Soberano hebben hun ontslag ingediend. Partijvoorzitter Donald Balentina heeft geen ontslag ingediend. Dat zegt woordvoerder Lucho Rosales tegenover Versgeperst.com. Rosales noemde Balentina, Aubert Wiels en Ludwin Margarita ‘verraders’ en ‘prominente MFK-leden’.

Balentina is niet ontslagen. “Wij nemen dat in acht als hij dat schriftelijk indient”, aldus Rosales. Heeft hij ook niet mondeling laten weten dat hij opstapt? “Nee, dat heeft hij niet mondeling gedaan. Als hij op het partijcongres wordt weggestemd, dan geeft hij daar gehoor aan”. Een partijcongres is nog niet uitgeschreven. Rosales geeft aan dat hij eerst alle handtekeningen inzamelt, die aan het bestuur aanbiedt en dat zij moeten bepalen wanneer het partijcongres plaatsvindt.

9 reacties op “‘Verrader’ Balentina niet ontslagen”

 1. @ MARCUS, bedankt voor je ondersteuning ,ik bedoelde eigenlijk de DDR ,heb er g.w.b w,van het is een uitreksel van??. ,@SAMUËl, bedankt voor je zeer en doorbedachte mening.

 2. toch alleen de betalende leden kunnen stemmen, lol asjes heeft nog nooit wat zelf betaald

 3. In de ons aller bekende videoclip spraken de makers over “verraders” en “31 mei”.
  Zie wat nu gebeurt binnen PS en de beschuldigingen naar elkaar.
  Is het toeval?????????????????????
  Justitie pak die twee videomakers weer op en voel hen nog steviger aan de tand
  Of is het de bedoelig om de moordzaak in de doofpot te stoppen???????

 4. Wel frappant trouwens dat de eerste 4 reacties allemaal de gebruikte tactiek van het nationaal socialisme beschrijven.

 5. @Marcus,

  Sulvaran steunt deze coalitie omdat PAR en MFK na de laatste verkzieingen onderhandelingen ingingen om een coalitie te vormen. Sulvaron wilde perse MFK buiten de regering houden en verliet daardoor PAR om hen de mogelijkheid te ontnemen om MFK te steunen.

 6. @Abraham Mossel. Eigenlijk mag je de vergelijking met Duitsland 1933 – 1945 niet gebruiken, maar het lijkt er wel veel op. Elimineer je tegenstanders en maak de democratie dood.
  Ik begrijp de vader van Asjes niet, hij was in de jaren 70 en 80 een eerbaar man. Hij zou zijn zoon tot de orde moeten roepen. Ook begrijp ik niet waarom Sulvaran deze maffia steunt. What is in it for him?????

 7. Het lijkt wel alsof we in het oude communistische Oostblok zitten. Zuiveringen, ‘verraders’, spionnen van de vijand (MFK), revisionisten.

  Eigenlijk zitten we hier ook in een ouderwetse communistische dictatuur. Alles is staatsbedrijf (met bijbehorende wantoestanden), niets gaat zoals het moet. Alleen jammer dat het Noord Koreaanse voorbeeld niet is gevolgd en Wiels niet is opgevolgd door een familielid.

  Ben benieuwd wanneer hier de muur valt (Curaçao kennende, door slecht onderhoud).

 8. Het is één van de makkelijkste dingen om te doen, het beïnvloedden van een partij met zwakkeren in de gelederen; Je lanceert een gerucht, je laat het door diverse mensen herhalen, en je bent al halverwege de overwinning. Vieze spelletjes, maar zo gaat het dus hier. Als je de domme massa maar achter je krijgt op wat voor manier dan ook. Een goed geplande coup van Asjes en consorten, maar democratisch?? Niet echt, maar dat wisten we van Asjes al.

 9. ALS er nu eerst een onderzoek komt vanwegen handtekeningvervalsing “shiet”het bestuur van PS al één stuk verderop??????????.EN HET VOLK BLIJFT GELOVEN IN, maffia constructies,WIJ leven in de staat van Duitsland 1938.