• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

Melvin CijntjeCURAÇAO – De nieuwe partijleider van Pueblo Soberano is Melvin Cijntje. Hij is de opvolger van Helmin Wiels. Cijntje neemt het leiderschap tijdelijk op zich. De partij moet geherstructureerd worden, er moeten mensen uit en er moet een nieuwe leider gevonden worden, aldus Cijntje tegenover Radio Hoyer 2.

Het bestuur zal vervangen moeten worden met uitzondering van een aantal personen. Dat één van de broers van Helmin Wiels in het bestuur van de partij zit, Aubert Wiels is vice-voorzitter, zegt volgens Cijntje niets. Als broer heb je niet meer recht dan een ander, ook híj moet zich aan de regels houden. Over hoe het bestuur zich niet aan de regels heeft gehouden wijdt Cijntje niet uit. Cijntje vindt dat hij niet gefeliciteerd hoeft te worden met het fractievoorzitterschap.

Rick Hart van Radio Hoyer 2 in gesprek met Melvin Cijntje:

13 reacties op “Melvin Cijntje tijdelijk fractievoorzitter PS”

 1. @Danki, Asjes heeft ook nog NOOIT wat gedaan voor Curacao behalve zijn zakken vullen. Waarom gaan jullie met zo’n corrupte man in zee?
  Feit is dat je heel veel vertrouwen van het volk verliest door zo iemand!

 2. Water onder de brug..
  Zinkend schip. Over een paar maanden , als Schotte weer aan de macht is, weet niemand meer precies wie of wat Wiels was. “De Vechtende Honden” zijn voorlopig zijn politiek erfenis.
  De kracht van Wiels’ persoonlijkheid , was het bindmiddel in de lokale politiek.
  Iedereen wil zijn erfenis, maar niemand kan hem vervangen. Is dat soms een motief ?

 3. Gaat de partij van Wiels holder de bolder vechtend uit elkaar splinteren net als de LPF na de dood van wijlen Pim Fotuyn? Want dit soort tafrelen hebben zich ook voorgedaan bij het samenstellen van een regering na de moord op Pim. Het enigst verschil is,dat er na de dood van Pim Fortuyn er nieuwe verkiezingen werden gehouden en dat het partij veel zetels heeft behaald in de kamer. Toen hebben ze een regering gevormd samen met CDA en het viel als puzzelstukken vechtend uit elkaar. Zo zie je dat de PS uit twee machtblokken uiteen gaat vallen en zachte dood is toegeschreven. Laten wij de ontwikkelen maar even afwachten. Dit is mijn eigen visie en niemand hoef met mij eens te zijn.

 4. ”Erfrecht toestanden” mogen niet in PS getolereerd worden. Laat dat maar aan Frente Obrero en de Godetts. Zus vervangt broer.

  Niemand heeft ooit die broer van Helmin Wiels iets vrijwillig zien doen voor de PS. Hij heeft volgens mij nooit in welke vorm dan ook bijgedragen aan dat informatieve en inductieve Internet programma Consenshi Sivil van Helmin Wiels. Ik heb hem tenminste nog nooit in deze programma gezien via het Internet en dit programma bestaat al jaren.
  Een programma waar PS-leden en gasten jarenlang vrijwillig en kosteloos dag in dag uit van alles en nog wat bespreken, zelfs over de voeding, gezondheidzorg, economie, arbeid en recht, land en tuinbouw, etc.etc.

  Bedankt:
  Lucho, Ingrid, Wini Raveau, Jair, Joseph, dokter de Wit, Greg Martis, Sidney Provence, Sigfried Maria, en de gasten uit Aruba, Bonaire, Nederland, Amerika en de rest.
  Chapaeu voor jullie mooie programma, hopi danki!

  Sigi ku e programma bunita, edukativo aki, tan gusta na Korsou y rond mundu pa nos hendenan!

 5. Dat ze elkaar in de haren vliegen was te verwachten. Maar ik vind het onbegrijpelijk dat PAIS met deze poppenkast mee blijft doen. Als die hiermee verder gaan, dan verwacht ik ook voor hun een slechte uitslag bij de volgende verkiezingen, die er ongetwijfeld snel aan gaan komen. Want met Asjes aan het roer zal er snel weer heel veel onrust komen met overlopende statenleden tot gevolg!

 6. Toch geen familie van de bij Deloitte uitgekotste Anthony Cijntje, tegenwoordig eigenaar van accountantskantoor ‘ u betaalt, ik schrijf’?

 7. Volgens Asjes is het bestuur nog steeds geinfiltreerd door mensen van de MFK, waar ook de moordenaars van Wiels gezocht moeten worden. Enfin het bestuur zal de fractieleden royeren en de fractie zal het bestuur royeren dus dat schiet niet op. Het machtsblok zal door de fractieleden in een Aliansa Sivil gevormd worden en blijft de voorgenomen regering van kracht.

 8. On? begrijpelijk. Stanley Palm ( PI-AS) nieuwe minister van Economische Ontwikkeling,zo te lezen heeft deze man vanaf 1997 t/m 2013 drie (3) directie functies te gelijk bekleed,dus drie keer (3) een directie salaris,schat het inkomen op minimaal 20.000,00 pm per functie,3 x 20.000,00 = 60.000,00 pm. wat is de reden om minister te worden voor een K . T loon van 14.000,00 florijntjes pm met alle elenden van dien.vraag het aan Hakim, Jammo,de Dijsjes,de Santosjes en niet te vergeten Gerrit de Raaf.zoals ik al heb vermeld,het narrenschip is al aangemeerd op de handelskade het spijtigge was dat er twee kapteins aan boord zaten,na horen zeggen wordt er een af geschopt,maar heb ook gezien dat de derde aan de wal vanuit fortie “waar hij nooit uit is geweest terwijl iedereen het dacht” wacht op het moment om het narrenschip te enteren.

 9. Fijn allemaal weer, een mislukte DOW’er die het denkt beter te weten en een crimineel (Jasjes) die gezamenlijk ons Eiland versneld naar de kloten willen helpen,….. slaap zacht (90%) van mijn Eiland genoten!!

 10. eigenlijk een beetje flauw maar in een interview van eigenlijk maar 4 minuten zo`n 43 keer ‘eigenlijk’ te zeggen is eigenlijk wel veel.. eigenlijk. sorry.

 11. Laten ze vooral niet vergeten, dat de Algemene Ledenvergadering het hoogste orgaan binnen de partij is.

 12. Dus dit is die nucleaire-BOM die wijlen Helmin Wiels bedoelde die hij bekent zou maken,ik hoor niks van diegenen (5) die dokumenten van hem hebben gekregen en als hij niet meer was bekend “verplicht” te openbaren,de beerput gaat open er wordt straks niet meer met stront gegooid maar met teer uit het asfaltmeer,er ligt genoeg daar zeker voor 50 jaar voorraad en het kost nada.

 13. “Cijntje vindt dat hij niet gefeliciteerd hoeft te worden met het fractievoorzitterschap”.
  Nou daar kan ik me wel wat bij voorstellen, Cijntje erft een holle bak vol ellende.