• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

PolitieCURAÇAO – De politie is vanmorgen om 03.36 uur uitgerukt na een melding over diefstal met geweld in een winkel op de Kaminda Mgr. Dr. Amado Romer. Een 45-jarige bewaker controleerde even daarvoor het achterdeel van de winkel, toen drie gemaskerde mannen met vuurwapens hem verrasten.

De overvallers sloegen de man en bonden zijn handen vast aan elkaar. Daarna pakten ze zijn portofoon, twee mobieltjes en zijn portomonnee af. Ze namen hem mee naar de achterdeur van het pand, die ze prompt openbraken. Hierop ging het alarm af en maakte het ongewenst bezoek zich uit de voeten. Het slachtoffer is overgebracht naar het Sehos voor behandeling, en kon daarna naar huis. De politie onderzoekt de zaak en heeft inmiddels de twee afgepakte portofoon en telefoons teruggevonden op het terrein.

Informatie
De politie is op zoek naar informatie. Wie informatie over de zaak heeft kan tijdens kantooruren bellen met het Overvalteam op 8666140 of 8666-192. Je kunt ook 24 uur per dag bellen met alarmnummer 911 of met de anonieme tiplijn 108.

2 reacties op “Overvallen bewaker belandt in ziekenhuis”

 1. Zaak op Www.wikicrimes.org (curacao) gemeld.
  Merk dat veel zaken de pers niet eens halen.
  Suggesties voor andere bronnen zijn welkom.

 2. Dom dommer en domst. Aan u de keuze, eerst veel moeite doen om een bewaker uit te schakelen om er daarna achter te komen dat er een alarm installatie aanwezig is.

  Ik hoop dat de bewaker niet al teveel ondersteboven is, zoiets kan je leven behoorlijk op zijn kop zetten.