• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

José JardimCURAÇAO – Minister van Financiën José Jardim treedt vanavond op in het tv-programma ‘Dies minüt ku Jardim’, vanavond om 21.15 uur op TeleCuraçao. Hij wil de economie een flinke ‘boost’ geven en werkgelegenheid scheppen. In het programma licht hij zijn plannen nader toe.

Jardim praat onder meer over het asfaltproject van de regering, waarvoor de komende vier jaar jaarlijks 40 miljoen gulden is gereserveerd op de begroting. De minister wil ook scholen opknappen, naast sport- en sociale projecten. Jongeren in acherstandswijken krijgen een betere toegang tot sportverenigingen, belooft Jardim. Hij wil ook de kosten voor levensonderhoud verlagen.

6 reacties op “Jardim praat over economische ‘boost’”

 1. Lieve minister van Financien dromen zijn bedrog!
  Moet er bij de eerstvolgende screening geen aandacht worden besteedt aan de aanleg tot dagdromen.
  Lijkt mij minstens zo’n goede niet geschikt reden als het niet op tijd voldoen aan je belastingplicht. Uhhh……

 2. Volgens mij denkt die Jardim dat ‘ie op een ander eiland leeft of zo ? Waar komt al dat geld vandaan om scholen op te knappen, kosten van levensonderhoud te verlagen, etc. ? Er gaan steeds meer bedrijven dicht op Curacao, dus meer werklozen, dus minder belastinginkomsten en dus minder geld voor al dit soort projectjes. Dit is allemaal heel leuk op papier en papier is erg geduldig. Wat gaat er gebeuren met al dat gereserveerde geld wanneer de nieuwe regering aan de macht komt ? Hebben die dezelfde ideeen en plannen voor dat geld ? .

 3. HOPI BON NOS MES POR !!

 4. Jardim, eeen van de weinigen waar ik vertrouwen in kan hebben, helaas is de man met beide handen gebonden aan de deplorabele staat van land`s financiën, met dank aan Gerrit en zijn verkwansel regering.

 5. Sinterklaas is volgens mij 5 December.

 6. Mooie plannen maar waar gaat hij dat van betalen, o ja van de opbrengst van de olie-en gasvelden natuurlijk.