• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

PolitieCURAÇAO – De politie vraagt bewoners van de wijk Kanga en omgeving hulp bij het zoeken na de mannen die verantwoordelijk zijn voor de dood van de 21-jarige Jesus Javier Cedeño Lopez. Het slachtoffer, afkomstig uit Ecuador, is zondagavond overleden na een misgelopen overval.

Lopez liep samen met een 31-jarige man door een donkere steeg van de wijk toen vier gewapende mannen opdoken. De mannen bedreigden het duo die beiden uit het buitenland komen, en wilden hun bezittingen afpakken. Dit leidde tot een worsteling waarna een schot werd gelost. De overvallers wisten 50 gulden en enkele documenten te bemachtigen en namens vervolgens de benen. Het 21-jarige slachtoffer bezweek kort daarna aan zijn verwondingen.

Informatie
De politie roept de bewoners van Kanga op informatie door te geven aan het Overvalteam. Dit kan via telefoonnummer 866-6140 of 866-6192, 911 of naar 108 (anoniem).

2 reacties op “Politie vraagt hulp in moordzaak”

  1. Misschien wordt het eens tijd om op meerdere plekken op het eiland een paal te zetten met daarop het aantal vermoorden mensen van dit jaar. Nu staat er bij post 5 zo’n paal met verkeersdoden. Misschien dat mensen bij het zien van zo’n paal eens meer gaan nadenken over de gevolgen van al die moorden. Dat ook deze daders maar snel gepakt mogen worden want zulke mensen horen niet vrij op straat rond te lopen.

  2. Verschrikkelijk nieuws. Dit geeft al aan dat je op Curacao s’avonds en zelfs overdag alle steegjes (donker of niet) MOET vermijden. En als kind kende ik de wijk Kanga…staat niet bekend als de meest veiligste. Hoop dat er mensen zijn die iets gezien hebben en deze daders kan oppakken van dit zinloos geweld. Sterkte aan de familie en vrienden.