• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

Curacao Nieuws - Laptop voor scholenCURAÇAO – Een twintigjarige insluiper heeft gisteravond geprobeerd een laptop te stelen uit een woning in Seru Grandi, maar werd daarbij overmeesterd door een bewoner en twee vrienden. De verdachte was met een vuurwapen het huis binnengedrongen waarna een vechtpartij onstond.

De indringer sloeg één van de slachtoffers met zijn wapen. Toch wisten de bewoner en de bezoekers de inbreker te overmeesteren. De politie heeft het wapen in beslag genomen. De verdachte is voorgeleid aan de officier van Justitie. Die heeft hem hechtenis opgelegd in afwachting van het onderzoek.

11 reacties op “Slachtoffers overmeesteren insluiper”

 1. Moedig, met een enorm risico op dat moment. Mogelijk ook voor later, deze insluiper is eerder op vrije voeten dan je denkt en hij weet waar je woont.
  Het moedigst vind ik dat hij heel en kennelijk in bezit van een geheugen en 4 ledematen het huis heeft verlaten.

 2. www.wikicrimes.org (zie Curacao) bijgewerkt.

  Ook eerdere overvallen in die buurt.
  Vanaf september vond ik er drie.

 3. @Khm : Ya think, really ? De beleidslijn vanuit Den Haag is (iets) noodweer excess versoepeld en OM’s denken (iets) mee. In mijn praktijk nog nooit meegemaakt dat na horing en schouw aanhoudingen zijn gevolgd.

 4. Wijsvingers van beide handen met een hamer verbrijzelen en dan op straat gooien was voldoende geweest. In mijn handen had ik hem ook nog gecastreerd en daarna naar huis gestuurd.

 5. In Nederland zouden de bewoners gearresteerd worden.

 6. Goed zo maar wel gevaarlijk. Kunnen deze indringers hele zware straffen krijgen? Het is genoeg zo, ergens moet een voorbeeld zijn/beginnen voor de volgende indringers.

 7. Hebben ze hem niet even een ongelooflijk pak slaag gegeven om hem uit te schakelen of een armpje uit de kom, zoiets. Hup naar werkkamp om zijn eigen detentie te betalen en niet wij!

 8. @ikke, struikelen en een paar kogels in zijn eigen hoofd schieten wellicht efficienter?

 9. Heel erg mooi, maar ook levensgevaarlijk. Een idioot met een wapen in het nauw maakt rare sprongen.

 10. hopi bon, ik hoop dat de indringer ook nog is gestruikeld en een paar keer zijn hoofd heeft gestoten.

 11. mooi…..