• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

Steven MartinaCURAÇAO – Demissionair minister Steven Martina van Economische Ontwikkeling staat achter het Masterplan Curaçao Maritime Center van Curaçao Dòk Maatschappij (CDM). Volgens de minister is hiermee de eerste stap gezet om de plannen in het masterplan te verwezenlijken.

 
Een van de plannen is om een technische school op te zetten. In juni vorig jaar werd het project al gepresenteerd aan ex-minister Nasser el Hakim. Volgens Hakim moet het gebied veranderen in één van de meest geavanceerde faciliteiten in het Caribische Gebied.

masterplan

6 reacties op “Martina staat achter plannen Maritime Center”

 1. @pukkie: niet zo kletsen. Damen heeft nog steeds plannen op het eiland.

 2. Shipyard VP: Cruise ship to be repaired in Bahamas http://news360.com/article/185865839

  Werk zat….

 3. @pukkie,

  precies plannen maken en het liefst grootse plannen maken.
  helaas in uitvoeren zijn we hier totaal waardeloos.
  van plannen maken hoef je niet te zweten.
  van het uitvoeren wel….

 4. Damen Shipyards. Wel eens van gehoord? Ze bouwen onder meer nog 35 van die kustwachtkotters voor de VS. Heeft al eerder belangstelling getoond , maar werd van de deur gestuurd. Bloody Makambas, wat denken ze wel. Wij kunnen zelf veel beter dat wiel uitvinden.
  Curaçao doet waar het in uitblinkt. Plannen maken.

 5. We gaan ALWEER de haven en het CDM een toppositie geven……In ik weet niet hoeveel jaren heb ik dit al zo vaak gehoord, daarmee bedoel ik niet dat ik niet hoop dat het lukt, maar iedere keer als er kansen zijn dan laat men ze voorbijgaan, wegens vriendjes of partij politiek, daarna gaan we dan maar weer eens een nieuw onderzoek laten doen. De haven en alles wat er om heen zit is een goudmijn voor de onderzoekers en rapportenmakers, nu de haven zelf nog….

 6. Het is schokkend te lezen hoe iedere regeerder het beste voor heeft met de CDM en het bij iedere nieuwe regering slechter wordt. Pompte Dhr. Martina ook geen 270 miljoen in de economie om deze op te vijzelen?