• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

onderzoekCURAÇAO – De politie heeft gisteren met het Vrijwilligers Korps Curaçao (VKC) en de Curaçaose Militie (CURMIL) een grootschalig onderzoek verricht in de omgeving van de zoutpannen bij Samí Liber. De actie is uitgevoerd nadat op 18 mei een witte auto met bloedvlekken werd aangetroffen langs de weg van Samí Liber.

Zowel op als in de auto waren bloedvlekken te zien. Tijdens het onderzoek hebben de autoriteiten bewijsmateriaal verzameld om meer zicht te krijgen op de zaak. Het onderzoek wordt voortgezet.

Informatie
Wie meer weet over de herkomst van de auto of tips heeft voor de politie, wordt verzocht dit te melden. Informatie en tips kunnen doorgegeven worden via 8666-219/8666-221 (kantooruren), 911 (24 uur) of 108 (anoniem).

6 reacties op “Autoriteiten onderzoeken herkomst auto met bloedsporen”

 1. @ Huh. Waarom vertellen ze niet om welke autoverhuurbedrijf het gaat?

  Omdat het onderzoek dan in gevaar gebracht zou kunnen worden vooral als domhuh het zou weten.

 2. Waarom vertellen ze niet om welke autoverhuurbedrijf het gaat?

 3. @FOX,goed lezen en je hebt het halve antwoord.? moord auto (goud kleurig),vermissing auto ( wit met bloedsporen) 1+1 =2

 4. @Abraham Mossel
  Het sporenonderzoek in dit artikel is gericht op een “witte” Kia Rio die met bloedsporen gevonden is bij Sami Liber.

 5. Normaal gesproken word er hier op Curacrim een sporen onderzoek op de plaats delict uitgevoerd en verder mag de bevolking met tips komen, waarna er misschien ? een vervolgonderzoek plaats vind,maar hier liggen de feiten ietjes anders deze vermissing houd verband met de moord op H Wiels.Uit horen zeggen is de auto “goud kleurig” die gebruikt is voor de moord illegaal gehuurd, dus inprincipe op het moment van de moord op papier nooit op de weg geweest,mijn conclussie is als volgt.Degene die de mogelijkheid had om deze auto te verhuren voor een paar uur? (weg gehaald van de pakeerplaats en weer terug gezet zonder dat iemand het heeft gemerkt ?) moest na deze vonds ” deze fout niet was ingecalculeerd door de opdracht gever (s)” van het toneel verdwijnen!.ik denk dat ik er niet ver naast zit?.

 6. Ik persoonlijk zou liever zo’n massale inzet hebben gezien bij de jacht op de daders van de laffe overvallen op Chinezen dan bij een zoektocht naar daders of slachtoffers van een criminele afrekening.