• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

handboeienCURAÇAO – De politie kreeg donderdagavond een melding over een inbraak in een winkel aan de Heerenstraat in Punda. Bij aankomst van de patrouille zagen agenten drie mannen uit de winkel rennen. De politie gaf hen het bevel te stoppen, dat door de verdachten werd genegeerd. Hierop werd de achtervolging ingezet.

De verdachten renden over de L.B. Smithbrug richting Scharloo naar de Brandhofstraat. De politie loste een waarschuwingsschot. Twee verdachten wisten te ontkomen en renden richting de Bargestraat.

Aanhouding
De derde verdachte kwam er minder goed vanaf en werd in de boeien geslagen. In de brandhofstraat heeft de politie verschillende juwelen op de grond gevonden die de verdachten waarschijnlijk tijdens hun vlucht hebben laten vallen. De juwelen zijn in beslag genomen. De 21-jarige verdachte van Jamaicaanse afkomst is overgebracht naar het politiebureau van Punda en is voorgeleid aan de hulpofficier. De hulpofficier heeft bepaald dat de verdachte in hechtenis moet worden genomen in afwachting van het onderzoek.

4 reacties op “Politie slaat winkeldief in de boeien”

  1. Like within the States – first shoot than ask quesitions

  2. Hoe dan ook…, ze hebben er één, goed werk van deze agenten!!

  3. No work, no money. So they go stealing. That is street economics. No university degree needed for that.

  4. Waarschuwingsschoten per direct verbieden en voortaan meteen ráák schieten : in de benen ‘ongeveer’. Voordeel 1 : je hoeft niet zo hard te lopen. Voordeel 2 : ze ontsnappen niet.