• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

ingezondenCURAÇAO – Spraakmakend nieuws, knallend evenement of sportief hoogstandje, soms wil je als lezer zelf in de pen klimmen. Bij Versgeperst.com zijn ingezonden brieven welkom. Vandaag vraagt Elselien Groeneveld uit Nederland hulp bij de zoektocht naar een oude vriendin van haar, de Antilliaanse Creseda Brown.

Ik zoek al jaren mijn vroegere collega en vriendin Creseda Brown. Ik werkte met haar van 1968 tot 1970 in het Gemeenteziekenhuis in Dordrecht. Zij was derdejaars- en ik eerstejaarsstudent verpleegkundige. We werkten op de vrouwenafdeling van de Interne Geneeskunde. Wij hadden vaak nachtdienst doordeweeks waarna wij het weekend vrij hadden. Ik ging dan naar mijn ouders in Roosendaal en dan kwam zij ’s maandags naar mij toe en gingen we samen terug naar Dordrecht.

We hebben samen erg veel lol gehad. Ze was altijd vrolijk, maar vertelde weinig over waar zij vandaan kwam. Op een dag vertelde zij mij dat ze een man had leren kennen. Hij had een papierhandel in Dordrecht en binnen een heel korte tijd trouwde ze met hem. Een paar keer ben ik bij haar thuis geweest. Toen woonde ook de tweelingbroer van haar man bij hen in. Ik heb van iemand vernomen dat ze gescheiden is.

Ze was gewoon een hele leuke, lieve meid en ik zou zo graag willen weten hoe het met haar is.

Elselien Groeneveld
vzonder@kpnplanet.nl
creseda
Creseda Brown en Elselien Groeneveld

www.versgeperst.com