• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

OvervalCURAÇAO – Twee gewapende mannen zijn gisteren rond 21.00 uur de Golden Gate snèk in Saliña binnengedrongen. De medewerkers waren net bezig de tent af te sluiten toen zij verrast werden door de mannen. De medewerkers zijn onder bedreiging van een wapen naar het kantoor meegenomen, meldt de politie.

De daders probeerden hen vast te binden wat uiteindelijk niet lukte. In een blauwe tas hebben de overvallers een onbekend bedrag meegenomen. Voordat zij het pand verlieten hebben zij ook de video-opnames meegenomen.

13 reacties op “Golden Gate snèk overvallen”

 1. @huntunospor, Mensen weten wel wie het zijn maar durven niets te zeggen..

 2. 10 000 gulden geven voor wie de gouden tip geeft als mensen bereid zijn om slachtoffers te maken voor een paar hondergulden michien nog geen eens dan zijn ze ook wel bereid om een tip te geven nu doen mensen dat iet snel omdat ze er niks beter van worden geen polietie zijn en bang zijn dat het mechien wel tegen ze word gebruikt in de toekoms maar met geld komen er sneller dingen over de brug aangezien mensen het niet breed hebben denk er eens overna als je een overval pleegt doe je dat voor geld wat doe je met dat geld materialistiese dingen kopen omdat er ook een maatschappelijke druk achter zit iedereen wil namelijk een black berry of i phone mooie wagen gouden ketting en aangezien curacao niet zo heel groot is moet het haast wel opvallen als iemand die eerst niks had nu met van alles rondtloopt maar waarom zou je daar voor bellen is toch niet mijn probleem is het mijn werk krijg ik er voor betaald ik heb al genoeg probleemen aan men hoofd heb zelf namelijk ook niks en wie help mij dus ik denk dat zon beloning mensen bereid tot actie.

 3. Video opnames van daders zijn gemaakt. Van de moord op de chinese
  toko eigenaar waren ook duidelijke opnames. Nog steeds zijn ze niet gepakt ondanks de toch wel zeer duidelijke beelden waar due smoel van dat joch duidelijk zichtbaar is. Er wordt niks mee gedaan dus wat hebben opnames dan voor meerwaarde.
  Polis heeft het drukker met op zn dikke reet zitten.

 4. Philliipe, confirmed 🙂

 5. @caribbeancynic, Exact daarvoor is wikicrimes ontstaan. Iedereen kan op die site een voorval melden. Zet het erop en neem mijn email adres maar om het te bevestigen. Philippemaaskant@hotmail.com

 6. Wisten dus van de opnames, namen dus de tapes mee. Iets intelligentere overvallers deze keer…
  Heb je als ondernemer dus gewoon voor niets staan werken en de snel geldverdieners die lachen zich weer rot.

 7. @ Philppe: Confirmed! Wikicrimes kan hopelijk bijdrage aan het verbeteren van Curacao, want de doofpotcultuur bewijst niet te werken. Hopelijk kan schuld en schaamte opgeroepen worden zodat er uit die emoties wat gedaan gaat worden! Ik ben het met Ed eens dat Toko eigenaren een wapenvergunning behoren te krijgen!

 8. Niet alle overvallen worden gemeld. Afgelopen vrijdagnacht, vrouw onder bedreiging van 2 pistolen auto afgegeven plus tas etc. Saliña, avond.
  Niets van gezien in de krant of Versgeperst.

  Ik geloof dat de politie de misdaad ‘bestrijdt’ door niet alles meer te melden.

 9. Als straks alle Statenleden wapens hebben, zijn zij dan ook de eerste verdachten?
  Hoop dat ze allemaal eerst bij de politie een paar schoten moeten lossen, zodat we straks zeker weten dat de sporen op de gevonden kogels niet afkomstig zijn van wapens van Statenleden. Of zie ik teveel CSI series?

 10. @Phillipe, Weekend staat weer voor de deur.. dus er moet een gouden ketting worden gekocht en Johnny walker black en misschien nog gouden velgen zodat we kunnen stoer doen en feveren in salinja… dus er was weer geld nodig!

 11. Idd het was al zo stil rond de overvallen ! Een broodje spekiwebu is toch niet zo duur !

 12. He, he, ik dacht al waar blijven die dagelijkse overvallen toch. Misschien hadden de overvallertjes op Crimicao vakantie genomen. Maar nee hoor het is weer raak. In plaats van dat domme geouwehoer over het bewapenen van de corruptici, zou het misschien handiger zijn om een wapenvergunnig te verstrekken aan snackhouders en eigenaren van Chinese toko’s. Die hebben het iets meer nodig dan die hersenloze figuren in de regering.

 13. http://www.wikicrimes.org/ (zie Curacao) is bijgewerkt…
  Het was net een paar dagen rustig.