• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

Building Depot CURAÇAO – Het terrein van Building Depot is vrijgegeven. Het sporenonderzoek is afgerond, meldt de politie. Building Depot is een week geleden compleet afgebrand. De Technische Opsporingsdienst (TOD) was gelijk gestart met het onderzoek, maar over de oorzaak van de brand worden nog geen uitspraken gedaan.

De politie had sinds de brand de wegen richting het warenhuis afgesloten uit voorzorg en bewaking gezet bij het terrein. De weg is nu weer vrij en er is geen politiebewaking meer aanwezig.

Building Depot

5 reacties op “Terrein Building Depot vrijgegeven”

 1. @ ricardo.m.a.w er is niets daar te halen.

  Voor onze criminelen is er altijd wat te vinden om iemand mee te molesteren. Het is weliswaar minder dan een pistool, maar met een staaf ijzer kan je ook heel wat aanrichten.

 2. Ging vanochtond nog langs er was bewaking. Een ieder die levens moe is die mag van mij het afgebrande deel betreden maar, het volgende als men geen verstand heeft van wat een brandt is en hoe die verloopt schrijf dan aub geen kommentaar. Dit was een uitslaande brand die men gecontroleerd heeft laten uitbranden. Dus het deel dat in brand stond heeft MEN DUS LATEN UITBRANDEN EN DAAR HET OM EEN BUILDING DEPOT GAAT EN DAAROM ZEER BRANDBAAR IS IS ER NIETS BRUIKBAARS OVER DAN SCHROOT. m.a.w er is niets daar te halen.

 3. @jh Wat denk je zelf? Er komt gewoon bewaking. En al het “bruikbaars” is allang weggehaald door BD zelf.

 4. Geen bewaking meer… Nou dan zal het pand wel snel geplunderd worden door mensen die op zoek gaan naar spullen die misschien nog enigszins bruikbaar zijn. Al betwijfel ik dat er uberhaupt nog iets bruikbaars tussen de restanten ligt.

 5. Toch maar even wachten met het bestellen van zonnepanelen tot de oorzaak bekend is …….