• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

Foto ANP: JustitieCURAÇAO – De rechtszaak tegen de 27-jarige H.J.D., die betrokken zou zijn bij de moord op het Chinese echtpaar Feng van de snèk Yen Lee, wordt vanmiddag om 14.00 uur voortgezet. D. wordt gezien als de intellectuele dader van de dubbele moord die op 17 september plaatsvond aan de Moonchiweg.

Dat meldt het Openbaar Ministerie. Normaliter worden op donderdag geen zaken in Eerste Aanleg behandeld, maar het Gerechtt heeft besloten een extra zittingsdag in te lassen.

Moord
Het echtpaar werd voor de ogen van hun vijfjarige dochtertje doodgeschoten, die op de bewuste avond met haar ouders in de auto zat. Het originele plan was om het kindje van het echtpaar te gijzelen maar dit liep mis. De verdachten hebben verklaard dat zij niet met voorbedachte rade het echtpaar hebben doodgeschoten; dit gebeurde nadat ze in paniek raakten toen het echtpaar tegenstribbelden.

5 reacties op “Intellectuele dader moord echtpaar Feng voor de rechter”

 1. Opsluiten van deze man heeft geen zin. Dit betreft een intellectuele crimineel, hij verdient een tweede kans. Natasha Donker weet vast een leuk klusje voor deze meneer 🙂

 2. Hoe kunnen in een kleine gemeenschap zoals op Curacao dit soort kinderen “ontstaan” zonder dat iemand iets in de gaten heeft en voortijdig ingrijpt?

 3. Mischien was het beter het woord intellectuele hier niet te gebruiken.
  Niet als zinsnede; ‘intellectuele dader’
  Zeker niet in dezelfde zin met; ‘moord’.

  Bedenker van het plan dat leidde tot de moord van,….
  De leider van de groep die,…..
  Initiatiefnemer beoogde gijzeling die uitmonde in de moord van,….

 4. Intellectuele dader?

 5. Origineel plan was om het kind te gijzelen…., hoe ziek kan je zijn, lafaards.