• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

Raul Jacinto MartinezCURAÇAO – De politie is op zoek naar de vermiste Raul Jacinto Martinez (30) uit Koraal Specht. Martinez is donderdagmiddag voor het laatst gezien door zijn familie. Sindsdien hebben ze niets meer van hem vernomen en is hij telefonisch onbereikbaar.

 
Martinez is 1.75 meter en heeft een gemiddeld postuur, lichte huidskleur, kort zwart haar en donkere ogen. Hij heeft twee tatoeages. Een daarvan is een zin links van zijn buik met het woord ‘money’ erin. Ook heeft hij een tatoeage op zijn linkerbovenarm.

Informatie
De politie is op zoek naar informatie. Wie iets weet over de mogelijke verblijfplaats van Martinez, wordt verzocht om met de Recherche te bellen op 8666219 of 8666221. Ook alarmnummer 911 en de anonieme tiplijn 108 staan open voor informatie.

Raul Jacinto Martinez

7 reacties op “Politie zoekt vermiste man”

 1. Agree with “Pff”! Als ik even in een dip zit, lees ik de reacties van deze mensen en besef ik hoe lekker mijn leven is in vergelijking tot sommigen!

 2. @ L.Zadrowski

  Hoewel er zeker een causaal verband is tussen opvoeding en gedrag op latere leeftijd, zie ik niet wat tatoeages hier mee te maken hebben.
  Is elke ouder dan verantwoordelijk voor elke wandaad die zijn kind wel of niet begaat. Lijkt me niet. Iets minder kort door de bocht graag. Anto ora bosnan ta duna reakshon, tene consideration ku e persona aki tin famia. Versgeperst is echt een bakermat voor een stel negatievelingen die aan elk vervelend nieuws, nog een vervelendere wending geeft.

  Er is een jongeman vermist –> tuig of iets in de trant van good riddance
  Er is iemand overleden aan een eenzijdig ongeluk–> goed dat hij geen onschuldige mensen heeft vermoord en zet vooral geen bloemen neer voor deze persoon want dit vervuild het straatbeeld van curacao (wat al ernstig vervuild is.
  Een maladief uitzendbureau wordt opgedoekt–> alle antilianen hebben problemen met het betalingsverplichtingen. Daarom mogen bij sommige bedrijven uitsluitend de nederlanders op krediet kopen.

  Je mening geven is prima Ludwina maar graag wel zinnig reacties met de bijbehorende argumenten.

 3. Beste huntunospor,

  Als je je zoon een goede opvoeding hebt gegeven dan draagt hij geen tattoos.

  Daarom kan ik ook geen vertrouwen hebben in een statenlid wiens zoon veroordeeld is voor grootschalige drugssmokkel. Als je je zoon al niet kunt opvoeden, hoe kun je dan een heel eiland besturen?

  Ludwina

 4. Alleen maar domme reacties…

 5. lekker voor oordelen hebben ze hier geen gebrek aan dus als je een tato hebt ben je slecht crimineel tussen haakjes als deze man je zoon was geweest had je dan het er dan ook zo neer gezet je kan wel merken dat sommige mensen hier blijkbaar nog nooit wat hebben meegemaakt in negatieve zin anders kom je niet met zulke reacties triest gedrag van de beterweeters weer..

 6. Stop maar met zoeken………:-)

 7. Begin maar eens een onderzoek of de bloedgroep van deze guy matcht met de bloedgroep van de met bloed doorweekte auto die gevonden is …..
  1+1= nog steeds 2 …..(;c)