• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

verskortje1CURAÇAO – Het onderzoeksteam dat belast is met het onderzoek naar de moord op Helmin Wiels, meldt dat er tot nu toe 65 tips zijn binnengekomen. De politie meldt nadrukkelijk dat er nog meer informatie nodig is, en dat op telefoonnummer 108 de anonimiteit van de beller gegarandeerd is.

12 reacties op “Politie: 65 tips over moord op Wiels”

 1. @ Rignald. Waren het maar manchetten met daarbij passend het witte boord, want dat kan geen kwaad.

 2. @Abraham, probeer es 911 te bellen.. zgn voor first emergency bv als er mannen met manchetten in je huis rondlopen.. misschien na 20 minuten willen ze opnemen!

 3. @ Sander. en over doodfpot gesproken, die moet nu toch wel eenkeer overlopen!!

  Er was eens een wijnvat waaruit ongelimiteerd wijn getapt kon worden dus moet het omgekeerde ook mogelijk zijn.

 4. Ach Abraham, de telefoniste moest ook even haar nagels lakken.
  een beetje begrip voor haar prioriteiten.

  en over doodfpot gesproken, die moet nu toch wel eenkeer overlopen!!

 5. AL ?? 65 tips moord op Wiels,vind je het gek,als je 108 beld krijg je nada nada nada totaal geen bel verbinding,bel je 8666124 nada geen RST?, bel je 8666129, Nada Nada geen RST.terug belen doen ze niet NADA,goed geregeld of is het zoals altijd,DOOFPOT, sterfhuisconstruktie”s!!!!????

 6. Luna; Ik refereer eigenlijk naar het dorpse karakter, op die wijze spelen wij hier immers landje. Als we dit eiland als een stad zouden “regeren” zonder al het kleinschalige geleuter waar we echt goed in zijn,dan waren we al een stuk verder.

 7. Luna,

  Apeldoorn is een dorp…. evenveel inwoners… 😉

 8. @Luna In Nederland heeft men de gewoonte heuvels bergen te noemen en dorpen steden. Dat wist je toch wel? 😀

 9. dit dorp? Curacao.
  Is Tilburg een dorp? evenveel inwoners….

 10. Wat Sander zegt; Loof maar een beloning uit, een som geld welke al naar gelang de zwaarte en het waarheidsgehalte en de bijdrage aan de oplossing, voor een deel of in zijn geheel wordt uitbetaald.
  Er moeten mensen zijn binnen dit dorp die weten wat en wie de spelers zijn, helaas houdt men (en niet alleen in dit geval) de mond dicht want men wil geen problemen.

 11. @ Sander
  Om geheel in de geest van Wiels te blijven zou er eigenlijk helemaak geen beloning uitgeloofd moeten worden. Wiels was toch zo’n voorstander van gratis… (gratis onderwijs) echter, terwijl hij zijn aanhangers wel liet betalen voor partij parafanelia…

 12. geef een beloning voor de gouden tip….
  want gratis komt er niemand met de gouden tip.
  Geld doet wonderen!!!