• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

ContractCURAÇAO – Minister Earl Balborda van Verkeer, Vervoer en Ruimtelijke Planning heeft gisteren zijn handtekening gezet onder een contract om het wegennet aan te pakken. Dit deed hij samen met de aannemersbedrijven Curaçaose Wegenbouw Maatschappij (CWM) en MNO Vervat.

Met het tekenen van het contract wordt een start gemaakt om bestaande wegen de renoveren en nieuw wegdek aan te leggen. In totaal gaat het om 300 kilometer asfalt dat wordt aangelegd in de komende drie tot vijf jaar.

Contract

7 reacties op “Contract aanpak wegennet getekend”

 1. De overheid kan niet lenen om dit te betalen. Denk dus dat de wegenbouwers wel een rente vergoeding hebben ingecalculeerd. Is daar enige openheid over? Is het contract openbaar?
  Heeft iemand info?

 2. Nu dan weet ik nu al wanneer ik weer wegenbelasting ga betalen, over vijf jaar dus,maar als ik goed lees geven de uitvoerende bedrijven maar 3 jaar garantie dus de kans zit erin dat ik nooit meer wegenbelasting betaal en dat komt mij goed uit zal ik maar zegen!

 3. @ Zorro , ja echt dat dacht ik al. En het volk kan maar stikken. Auto is een luxe ! Zijn de banden en onderdelen ook luxe naar 9% OB ?

 4. nog meer werkeloosheit

 5. Bandenbedrijven opgepast, binnen 5 jaar 80% minder nieuwe bandenverkoop, ja toch? 🙂

 6. @ Mimin. Ik hoop dat ze gaan beginnen waar het echt nodig is.

  Dat zijn dus de wegen, waaraan de huizen van de ministers liggen.

 7. Drie to vijf jaar.? Wat lang., niets nieuws . Ik dacht dat zo een officiele aankondiging korter zou duren, zodat wij automobilisten eindelijk een relief konden krijgen. Een kind die gisteren geboren is loopt en ga al naar school over vijf jaar. Onze banden zijn dan inmiddels ook diverse keren gewijzigd. Ik hoop dat ze gaan beginnen waar het echt nodig is. Staat dat in de opdracht ? Of gaan ze beginnen waar ze een laagje asfalt kunnen zetten en het geld verdienen ?