• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

krantCURAÇAO – Het Recherche Samenwerkings Team (RST) heeft vanochtend kennisgenomen van een bericht in de Vigilante, waarin staat dat een lek in het RST mede oorzaak zou zijn voor de moord op Helmin Wiels. Het RST ontkent echter stellig dat zij op welke wijze dan ook betrokken zou zijn bij de dood van Wiels.

Helmin Wiels werd op 5 mei doodgeschoten op het strand van Marie Pampoen. Tot nu toe zit er niemand vast voor de moord. “Het RST betreurt het dat deze suggestie is gewekt, en dat daardoor het imago van het RST en de integriteit van haar onderzoeken in diskrediet worden gebracht”, meldt het Recherche Samenwerkings Team.

10 reacties op “RST neemt afstand van berichtgeving Vigilante”

 1. Ach ja, Robertje, geen illusies, Korsou zal je heus niet missen. Veel plezier verder in de polder. Zwijnenbelt?…..hmmm…volmaakte Wilderstalk. En je hebt je al uitvoerig laten inlichten dus:…Suriname, “allerrijkste land” van America del Sur, really??…hihihi wink wink.
  Tuna en Joop, i’m with you guys.

 2. Laten ze mekaar lekker opvreten daar op Curacao. Ik zit lekker hier in Nederland, en ga nóóóóóit meer terug. Tja, sinds 30 Mei 1969 dat de Nederlanders van het eiland werden weggejaagd en in mekaar geslagen, de fraters en nonnen en andere hard en goedwerkende Nederlanders, is het eiland een troep geworden, een zooi, een zwijnenbelt. Onafhankelijkheid??? Laat me niet lachen. Zelfs Suriname, het allerrijkste land in Zuid-Amerika, is naar de knopen door de onafhankelijkheid. Nu Curacao, die helemáál niets heeft wil onafhandelijkheid??? WWhhahahahaha. Wat een giller. Da’s een goeie.

 3. Laat de Vigilante zich nu maar beperken tot waar ze goed in zijn: het maken van bloederige foto’s waar de bewoners van de mondi zich iedere ochtend aan vergapen omdat ze toch niet anders te doen hebben en niet kunnen lezen.

  In een ontwikkeld en beschaafd land zou de redactie van de Vigilante nog niet het clubblaadje van Fc Hoeperdepoep mogen maken.

 4. De moordenaars lopen al weken VRIJ rond, met alle gevolgen van dien voor onze mensen. Dit is zeer ernstig. Wij kunnen ons niet verdedigen / mogen ons niet verdedigen omdat alleen de moordenaars zich mogen indekken met hun wapens.
  En nu maar wachten op hun volgende slachtoffer/schietschijf zeker.
  Krijgen die twee broers toch gelijk? Triest.

  WAAR BLIJFT DE FOTO VAN DE AUTO?
  Ze hadden de auto toch in beslag genomen???

  Dat is het minst wat men kan doen om ons een beetje beschermen.

 5. Ja RST zijn ze allemaal heilig ik denk van niet.
  Er zijn ook een paar rotappels binnen.

 6. De Vigilante kun je alleen je achterste mee afvegen. Als je die gaat lezen ben je dommer dan je achterwerk.

 7. je weet wat ze zeggen over curacaonaars, voorbeeldjes;

  het mes heeft mij gesneden
  de steen schopte tegen mijn teen

  we zijn het nooit zelf, altijd een ander

 8. Tuurlijk Vigilante. RST heeft het gedaan. Interessant theorie (gaap)

 9. @ Tuna. Ik wil aan de lijst van potentiele roddel-slachtoffers toevoegen:
  De Makamba (gewoon omdat zij Makamba, volkomen Makambaat en Gemakambiaant zijn)
  De Chinees (je moet toch wat, niet? Waarschijnlijk iets met ob-sigarendozen en Wiels’ Wens die op te speuren 🙂 )

 10. Kijk, zo kennen we Curaçao weer, Asjes is aan de beurt geweest, de partij Pueblo Soberano, de MFK leden, en nu het RST team. Geweldig, wie is de volgende? Ik gok op Jacob Gelt Dekker gevolgd door Cooper en ook Tuna. Nog meer suggesties voor de roddelkolom?