• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

ProtestCURAÇAO – “Genoeg is genoeg, de verandering begint bij ons.” Met deze leus is een groep bezorgde Sint-Maartenaren vrijdag de straat opgegaan. De betogers liepen vanaf Le Grand Marché richting het parlementsgebouw om corruptie in de politiek aan de kaak te stellen, zo meldt The Daily Herald.

Volgens de krant liepen ongeveer 200 zichtbaar gefrustreerde betogers mee met de protestmars. De demonstreren willen zo snel mogelijk nieuwe verkiezingen. Vandaag is de groep opnieuw begonnen met een protest bij het parlement in Back Street. Rene ‘Koto’ Wilson, één van de coördinatoren van de demonstratie, zegt dat er elke dag een protestmars zal plaatsvinden zolang er geen nieuwe verkiezingen worden aangekondigd.

 

3 reacties op “Burgers St. Maarten protesteren tegen corruptie”

 1. Sikiera doen ze iets.. Hier staan we allen toe te kijken hoe ons eiland leeggeroofd en verloederd wordt.

 2. Op St. Maarten vraagt men tenminste om nieuwe verkiezingen, waarschijnlijk met de verwachting dat de eerder gemaakte fout hierbij hersteld zal worden.
  Hier vroegen de demonstranten om hulp van het OM en dat zal niet lukken in deze maatschappij.
  Zelfs nu in enkele zaken toezegging van onderzoek is gedaan wachten we alweer maanden op enig resultaat.

 3. Sint Maarten is even dom als Curacao, ook daar protesteert men tegen corruptie na er juist massaal op gestemd te hebben.

  Op Curacao heb ik het dan natuurlijk over de MFK mafia, alhoewel Wilsoe, Monk en Asjes (PS) en ook Cooper (MAN) alles behalve brandschoon zijn.