• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

Pueblo SoberanoCURAÇAO – Pueblo Soberano-voorzitter Donald Balentina kan nog geen uitspraak doen over een nieuwe partijleider. “Mijn wens is dat het net zo’n groot leider is als Wiels”, aldus Balentina. Partijleden kiezen uiteindelijk een nieuwe leider via het congres. Vanmiddag praat het PS-bestuur over het congres.

Balentina: “We weten nog niet wanneer en hoe dit congres plaats gaat vinden. Er is ook nog geen sollicitatie voor een nieuw partijleider openbaar gemaakt. Er is nog niks op tour.” In de wandelgangen worden Ivar Asjes en Aubert Wiels steeds vaker genoemd als potentiële opvolger. Balentina wil dit echter niet bevestigen.

4 reacties op “Balentina: ‘Er is nog niks op tour’”

 1. Shandy heeft gelijk.

  een politieke partij heeft een boegbeeld nodig……
  en alleen MFK heeft een boegbeeld.
  lekker glad koppie, jong en dynamisch ogend….
  jammer dat dit mannetje zo fout is…

  alle andere parijen zouden er goed aan doen iemand te vinden die lekker smoelt…..
  en deze persoon naar voren te schuiven….
  straks weer verkiezingen, zolang de andere partijen niemand hebben hou ik mijn hart vast voor de uitslag….
  Emily stap van je troon!!! het gaat echt niet meer….

 2. Shandy heeft helemaal gelijk.

  De partij zal ten onder gaan aan interne machtsstrijd
  De partij wordt verkwanseld door een zakkenvuller in de persoon van Ivar Asjes.
  Hij is verslaafd aan geld en macht en zal alles proberen om de kassen van PS te plunderen en vervolgens over te stappen naar een andere partij. Het bewijs ligt in het verleden.

 3. Shandy heeft gelijk.
  Als je nadenkt over motieven voor de moord op Wiels dan is het verwijderen van het concurrerende boegbeeld het sterkste motief. De mafia hier had niet veel te vrezen van Wiels. Natuurlijk, als je toch connecties hebt met de mafia kun je de moordaanslag prima bij ze uitbesteden.

 4. Benieuwd welke kant deze parij op gaat. Helmin Wiels gaf gezicht aan de partij, maar ik ben bang dat met zijn overlijden ook het gezicht en dadelijk ook de aanhang van de partij verloren gaat.

  PS dreigt een Pais te worden, een partij met goede bedoelingen maar met de uitstraling van een Toyota Yaris. Waarbij voor Pais spreekt dat ze geen corruptie aan boord hebben in tegenstelling tot de PS (Wilsoe, de loopjongen van dos Santos, Monk, pastechi van 100,000 voor zijn liefje en Asjes, bekend van de credicardfraude bij het CTB en het nepotisme bij Selikor en CPA en nog wat zaken).

  Partijen dienen een boegbeeld te hebben, en dat heeft op dit moment alleen de MFK. Een ongeschoold en herhaaldelijk veroordeeld boegbeeld weliswaar, maar het is een boegbeeld.