• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

Ivar AsjesCURAÇAO – Parlementariër Ivar Asjes gaat op zijn Facebookpagina fel in op de vermeende uitspraken van MFK-lid Jorge Sulbaran. “Ik wil rechtzetten dat geen één onderzoeker mij heeft opgeroepen. Niet eens om een goede dag te wensen. Dit is één van Sulbarans vele leugens over mij.”

Sulbaran zou hebben gezegd dat Asjes door onderzoekers was opgeroepen voor verhoor. Asjes: “Dit kan het directe gevolg zijn van de verklaringen van de partner van de overledene tegenover de Nederlandse pers.” Asjes doelt hiermee op de uitspraak die Betty da Fonte tegenover De Telegraaf heeft gedaan dat Wiels vermoord zou zijn door eigen partij.

Helderheid
Verder is Asjes van mening dat “de persoon die belast was met de beveiliging van Wiels, de nodige helderheid kan geven of hij tot op het laatste moment over de beveiliging van Wiels ging. Ik zag deze persoon in elk geval op zaterdag 4 mei zijn werk doen in de sede van Pueblo Soberano. Tot slot hoop ik dat autoriteiten de moordzaak kunnen oplossen, zodat het volk van Curaçao de waarheid komt te weten.”

20 reacties op “Asjes: ‘Ik ben niet opgeroepen voor onderzoek’”

 1. Ik vind het nog altijd raar dat nederland samen met Amerika alle terroristen wisten te pakken ook al hebben ze niets gedaan. Maar nu kunnen ze 444 vierkante meter niet uitkammen. Dat zijn de dingen waar ik oplet .
  Ze hebben sdam -benladin-kadafi-en nog veel meer mensen zo vermoord en ook in de rug
  geschoten .Maar curacao is nog steeds nederlands teritorium maar nu komt nederland niet met Amerika en engeland zoals altijd, om dit soort problemen op te lossen .Maar 2 maanden per jaar moeten wij op tv zitten kijken wat Hitler met hun 65 jaar geleden heeft
  gedaan . nu is er geen geld om 62 kilometer onder druk te zetten ..Dat is heel erg opmerkelijk .Je heb gewoon macht nodig om hier tussen te komen .Denk goed na ,NEDERLAND wil curacao ook voor geen goud kwijt .en ik zal niet over de hele nederlandse geschiedenis gaan schrijven, maar denk eens aan indoniesie en nog wat andere landen die hun land moesten verlaten ,zodat de hollander kon blijven.
  Nederland is nooit van plan curacao op te geven .Er zullen dan meer doden vallen.
  Niemand pikt zomaar iets van een hollander (curacao) zonder daarvoor te boeten .
  Mijn stelling is daarom ook ”zoek dichter bij de piraat..en hou andere mensen voor de gek .

 2. Asjes = exit.
  Zelfs bij de PS.

 3. @Opmerker, De echte opmerker.

  Sorry, wist ik niet. Vanaf nu Opmerker 2nd dan 🙂

  @ mitar blankie: zelfs de politie heeft Asjes niet nodig.

  #IJZERSTERK 😉

 4. zelfs de politie heeft Asjes niet nodig.

 5. De echte opmerker.

  Opmerker, op 20-05-2013 om 10:51 schreef:
  Sneu voor Ivar dat nog niet een onderzoeker hem gedag is komen zeggen.
  Hij had alleen zelf al bij het OM moeten zitten !!
  https://www.versgeperst.com/nieuws/211740/moord-op-wiels-houdt-verband-met-illegale-loterijen.html.
  #RASOPPORTUNIST

 6. Ach die Asjes toch. De stumperd, krijgt het wel voor zijn kiezen nu hij niet meer achter de brede rug van Wiels kan schuilen.

  Hij staat nu volop in de wind en het is wachten op het moment dat hij omvalt, in figuurlijke zin weliswaar.

  Het kan mij niet snel genoeg gaan.

  Asjes, ik beloof je dat ik er een heel leuke column over zal schrijven. Dat is mij wel toevertrouwd.

 7. HA ha ha, Wanneer snap die figuur dat de wereld niet om hem draait.

 8. @ Philippe Maaskant: Als ik wist dat Jasjes met een eigen onderzoek bezig was, zou ik hem ook even rustig laten doorgaan, maar wel zijn telefoon aftappen. Vragen stellen kan altijd nog. Kan natuurlijk ook zijn dat niemand Jasjes ondervraagt omdat ze geen verstandige teksten van hem verwachten.

  dat laatste 🙂 🙂

 9. Jasjes begint zich al te verdedigen voor dat hij is aangeklaagd. Zéér verdacht als je het mij vraagt. Met zijn smerige verleden en corrupt gedrag zal het mij niet verbazen, als hij ook de hand heeft gehad in de moord op Wiels.
  Hij is de enige die er veel baat bij heeft dat Wiels verdween! Jasjes vindt zichzelf zo interessant, dat hij zichzelf ziet als de grote leider.
  In NL hadden we jaren geleden Lou de Palingboer, Nu hebben je Jasjes. De geschiedenis schijnt zich te herhalen. Hoor je nooit meer iets van….

 10. Voor dergelijke onderzoeken worden alleen betrouwbare mensen opgeroepen. Voor Asjes is die voorwaarde niet van toepassing. Zie de berichten hieronder!!!

 11. @Volendammeuuuur, mbt pt. 7) Vergeet ook niet dat hij ten koste van Daal dat baantje heeft geritseld dat ze voor hem openhouden… “zum kotzen”…

  Vacature….ook na de tweede sollicitatieronde werd Daal voorgedragen voor de post sectordirecteur Publieke Dienstverlening. Hij ging ervan uit dat hij alsnog benoemd zou worden, maar hij moest uiteindelijk vernemen dat Asjes, en niet hij benoemd werd. Asjes heeft op dit moment ‘vrijstelling van dienst’ en kan aan het einde van zijn Statenlidmaatschap de functie van sectordirecteur gaan vervullen.”

  Personen die dat flikken komen toch nooit door de screening, toch? Of..?
  Hij zal dus wel geen minister worden en de Staten verlaten als hij geen PS leider wordt.
  Als hij leider van PS moest worden hadden ze hem allang op het schild gehesen en over de pontjesbrug gedragen.

 12. ff een copy-plak van iemand anders:

  Ivar Asjes:
  1) is bij het CTB uitgekotst om zijn exorbitante declaratiegedrag (onder andere dure maatpakken die hem de eeuwige bijnaam Jasjes hebben opgeleverd);
  2) aanvaarde zonder blikken of blozen een politieke directeurspositie bij Selikor die vervolgens door de rechter volledig terecht werd teruggedraaid;
  3) speelde een bedenkelijke rol bij de benoeming van zijn vrouw, een Holiday Beach F&B manager, in een niet-bestaande functie bij CPA;
  4) speelde nogmaals een uiterst bedenkelijke rol bij de benoeming van zijn vrouw Tara Asjes-Prins als linkerhand (of informant?) van MP Daniel Hodge;
  5) speelt andermaal een bedenkelijke rol bij de benoeming van zijn niet daarvoor geschikte vrouw als commissaris bij Aqualectra;
  6) bracht als Staten-Dictator onze jonge democratie in gevaar;
  7) bleek op dubbele salarissen te zitten als sector-directeur Publieke Dienstverlening (wachtgeld) terwijl ook betaald als Staten-voorzitter;
  8] liet zijn schoonvader Cocochi Prins voor hemzelf een baantje inkopen als minister-president: ‘partij-financiering’.

  MISSCHIEN WERD JASJES OPGEROEPEN VOOR EEN ANDER ONDERZOEK??? hahahahhhahahahahaahaaaahhhahahaha

 13. Sneu voor Ivar dat nog niet een onderzoeker hem gedag is komen zeggen.
  Hij had alleen zelf al bij het OM moeten zitten !!

  https://www.versgeperst.com/nieuws/211740/moord-op-wiels-houdt-verband-met-illegale-loterijen.html.

  #RASOPPORTUNIST

 14. Slechte zaak dat Ivar Asjes nog niet is opgeroepen dan.

  Hier zegt onze Minister-Presidente-in-spe nog zeer sterke aanwijzingen te hebben: ‘Moord op Wiels houdt verband met illegale loterijen’

  https://www.versgeperst.com/nieuws/211740/moord-op-wiels-houdt-verband-met-illegale-loterijen.html

  Tijd dat hij ZELF maar eens aangifte gaat doen……………………..?

 15. @tuna je hebt gelijk behalve wat geweld was er geen sensatie .iedereen is nog een beetje aan het rouwen.

 16. Als ik wist dat Jasjes met een eigen onderzoek bezig was, zou ik hem ook even rustig laten doorgaan, maar wel zijn telefoon aftappen. Vragen stellen kan altijd nog. Kan natuurlijk ook zijn dat niemand Jasjes ondervraagt omdat ze geen verstandige teksten van hem verwachten.

 17. Als Asjes door de screening komt kunnen we de screening beter afschaffen, want dan komen El Capone en Pablo Escobar ook door deze screening.

 18. Tuna, op 20-05-2013 om 08:32 schreef: geouweklepzwam

  Nog erger dan Nederland, en dát zegt wat ! 🙂

 19. Ik heb in de afgelopen 1-1/2e week echt gedacht dat ik op een ander eiland woonde, er werd niet met modder gegooid, noch maakte men elkaar verdachte van het één en ander.
  Langzaam begint dit nu op gang te komen en ik voel me weer thuis, wat zou Curaçao zijn zonder geouweklepzwam en verdachtmakingen, beschuldigingen en dom politiek gezwets en het commentaar van hen die er op in gaan. De kleuterschool komt weer vol in het bedrijf, helaas worden sommigen van deze kleuters door u en mij betaalt.

 20. Wat niet is kan nog komen en met Jasjes als partijleider is de PS ten dode opgeschreven. Hij mag natuurlijk nooit door welke screening dan ook komen.