• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

Raveneau2CURAÇAO – Winifred Raveneau is ingezworen als parlementslid namens Pueblo Soberano. Dat laat het parlement weten. Gistermiddag legde zij de eed af voor waarnemend gouverneur Adèle van der Pluijm-Vrede. Raveneau vervangt de vermoorde partijleider van Pueblo Soberano, Helmin Wiels.

Onder de aanwezigen waren Statenvoorzitter Mike Franco en griffier van het parlement Silvin Cijntje, enkele partijgenoten en familieleden van Raveneau.

Raveneau1

4 reacties op “Raveneau ingezworen”

 1. mmm Winifred Raveneau had zich voor de gelegenheid wel iets charmanter kunnen presenteren.

  @ Ing R: De Mafia doet van alles via anderen zoals ex echtgenoot van de heer Helmin Magno Wiels.

  Lees je wel wat je zelf zegt? De maffia heeft baat bij het in stand houden bij de door hun gesponserde patijen en het afkraken van ex-echtgenote van Wiels. Vooral als zij haar mond opendoet tegen de maffia, in haar strijd voor een stukje rechtvaardigheid voor haar man. En daar doe jij dus in mee. Dat geeft te denken…

  Nee, je ‘analyses’ zijn geen analyses. Het zijn zwartmakerijen van Wiels’ geliefden. Voorlopig komt Betty’s da Fonte’s verhaal de meesten niet zo heel vreemd voor.

 2. Omayra aka Zorro… please ,waarom zoveel frustratie.

 3. @ Ing R, Over welke regering heb je het? Noem mij 3 redenen waarom niet na het echec met Schotte en wat de PS allemaal (niet) heeft gedaan.

 4. De regering mag niet vallen !!!! PS blijf bij elkaar. De Mafia doet van alles via anderen zoals ex echtgenoot van de heer Helmin Magno Wiels.