• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

RechterCURAÇAO – De rechter-commissaris heeft vandaag geoordeeld dat de broers die zijn aangehouden voor de moord op Helmin Wiels, niet meer worden verdacht van betrokkenheid bij de moord. Hun voorlopige hechtenis is nu alleen nog gegrond op de bedreiging met een terroristisch misdrijf. Dat meldt het Openbaar Ministerie.

Het uiten van bedreigingen met de bedoeling om de bevolking vrees aan te jagen of de sociale structuur van een land te ontwrichten, kan volgens de wet als een terroristisch misdrijf worden gezien. Bedreiging met een terroristisch misdrijf wordt gestraft met gevangenisstraf van ten hoogste zes jaar of geldboete van maximaal 100.000 gulden. De mannen werden op dinsdag 7 mei aangehouden in verband met de verspreiding op YouTube van een video waarin ze aankondigen dat de moord op Wiels de eerste van een reeks is. Wiels werd zondag 5 mei bij Marie Pampoen doodgeschoten.

2 reacties op “Broers niet meer verdacht van moord Wiels”

 1. http://www.qracao.com/index.php/dit-is-een-artikelen/7972-vermoord-door-eigen-partij

  Hier staat zie (comments) dat een van die broers al eerder in de gevangenis gezeten had.

  Dus, zo onschuldig zijn deze broers niet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 2. En niet te vergeten de mensen die hierdoor een hartaanval hadden gehad.
  Dit was een bewuste actie van meerderjarige mensen die zeer goed wisten waar ze mee bezig waren. Zoveel moeite doe ”je” niet voor niet!
  Er zit hier veel meer achter!!!!!!!!!!!!!!