• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

TraliesCURAÇAO – De twee broers die zijn aangehouden voor bedreiging en de moord op Helmin Wiels, blijven acht dagen langer vastzitten. Dat heeft de rechter-commissaris vandaag besloten. De mannen meldden zich 7 mei bij het politiebureau in Brievengat. Wiels werd 5 mei bij Marie Pampoen doodgeschoten.

De twee verdachten zouden na de moord een dreigvideo op YouTube hebben geplaatst waarin ze aankondigen dat de moord op Wiels de eerste van een reeks is. Op Facebook werden de twee ontmaskerd door bekenden die één van de broers herkenden, waarna ze zich kwamen melden bij het politiebureau om de toedracht van de video toe te lichten. De verdachten werden echter gelijk in de boeien geslagen. De politie houdt de twee vast op verdenking van ‘bedreiging en moord’, al is de politie sinds het begin van de aanhouding van de broers op zoek naar mogelijke andere daders.

4 reacties op “Verdachte broers moord Wiels langer vast”

 1. @ Kwame Kilpatrick dat zou ik ook graag willen weten!

 2. Maar kan iemand mij uitleggen hoe het kan zijn dat deze jongens vast zitten en Robbie dos santos en de MFK clan nog vrij rondlopen?

 3. Lock them up and throw away the key.
  Terrorism threats are punishable to the most extreme extend of the law all over the world and they were old enough to know this.

 4. Een kleine “chapeau”, waarom , wel verlenging, mijn inziens had het dertig dagen moeten zijn. Die smeerlappen/ schurken/ angstzaaiers/criminelen.