• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

OvervallerCURAÇAO – De politie is gistermiddag in actie gekomen wegens een gewapende overval bij de Kaya Wilfred Pieters. Een man reed over de weg in een bedrijfsauto. Plotseling reed een andere auto van achteren op hem in. De man stopte en merkte dat in de auto achter hem vier gemaskerde mannen zaten.

De mannen reden hem vervolgens klem, waarna twee van de overvaller het slachtoffer onder bedreiging van een wapen dwongen uit te stappen. Zij gingen er vervolgens vandoor met de auto.

Zoekactie
De politie hoorde dat de bedrijfsauto was gevonden in de mondi bij Vetter. Daarop begon de politie ter plekke een zoekactie. Rond 16.30 uur is de eerste verdachte aangehouden op de Kaya Angel F. Alexander, een 22-jarige man. Een kwartier later hield de politie een tweede verdachte van 27 jaar aan op de Kaya Zapateer. De agenten vonden vier patronen in zijn broekzak, evenals een wapen. De bedrijfsauto is in beslag genomen voor nader onderzoek.

Informatie
Het Overvalteam onderzoekt de zaak. Wie meer informatie of tips heeft kan dit doorgeven aan de het team door te bellen met 8666140 of 8666192 tijdens kantooruren, 911 (24 uur) of 108 (anoniem).

2 reacties op “Man beroofd van auto”

 1. Als dit wel kan, zet ik dus steeds meer mijn vraagtekens bij de moord van Wiels.

  Het lijkt erop dat dit gewoon een samenzwering is en we moeten er maar vrede mee hebben dat het niet wordt opgelost. Maw de politiek zit vol met boeven en/ of wordt aangestuurd door de onderwereld….

  Hieruit kunnen we concluderen dat het innen van belastingen dus echt een crime is 😉

 2. Help, weer van de zwak begaafden bezig. Is dit een soort sport of wat wil dat spul toch?
  Jammer dat ze niet tegenstribbelden en eerst zijn neergeknuppeld door een ‘militaire gevechtseenheid’.