• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

Gebouw Openbaar MinisterieCURAÇAO – Het lichaam van de 42-jarige Yinghua Wu, die vorige week donderdag in zijn minimarket Hua-Jiant werd doodgeschoten tijdens een geweldadige overval, is vrijgegeven. Dit bevestigt de woordvoerder van het Openbaar Ministerie (OM), Norman Serphos.

 
De pathaloog-anatoom heeft gisteren de lijkschouwing verricht, waarna het lichaam aan de familie is overgedragen. Naast de lijkschouwing heeft ook het team van het Nederlands Forensisch Instituut (NFI), die vorige week naar het eiland zijn gekomen om sectie te verrichten op het lichaam van Helmin Wiels, een schouw verricht. Het NFI-team heeft hun bevindingen gerapporteerd en aan het OM overgedragen. “Voor dit onderzoek hebben wij ook gebruikgemaakt van de expertise van dit team”, aldus Serphos.

Overval
Vorige week donderdag werd de Hua-Jiant minimarket opgeschrikt door twee overvallers. Een van de overvallers raakte in gevecht met de vrouw van de eigenaar. Hierna is de eigenaar doodgeschoten. De overvallers gingen ervandoor met een sigarendoosje. De politie heeft zondag beelden vrijgegeven waarop de overval is te zien. De politie hoopt hiermee meer informatie te vergaren over de daders. Wie meer informatie heeft over deze zaak kan dit doorgeven aan het Overvalteam via telefoonnummer 866-6192/ 866-6140, 911 (24 uur) of via 108 (anoniem).

1 reactie op “Lichaam vermoorde Chinees vrijgegeven”

  1. vreselijk dat dit is gebeurd, dat de daders burnen op aarde, ik geloof namelijk niet