• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

ingezondenCURAÇAO – Spraakmakend nieuws, knallend evenement of sportief hoogstandje, soms wil je als lezer zelf in de pen klimmen. Bij Versgeperst.com zijn ingezonden brieven welkom. Vandaag heeft John Baselmans een eigenhandig getekend portret van Helmin Wiels ingezonden.

Wiels4

25 reacties op “‘Een ingezonden stuk zonder woorden’”

 1. Wat je persoonlijke mening over John of Wiels ook is.. volgens mij zijn er een paar heel jaloerse mensen hier… pff kinderachtig

 2. @ John Baselmans: Stop alstublieft metschrijven en blijf vooral tekenen.

  Mijn grote complimenten !

 3. @ John. Ik nodig u uit om voor mij te komen tekenen 🙂

  Hiermee is nog geen 20% van mijn vraag beantwoord. Je conclusie is overigens incorrect.

 4. Piska kora, wat kan jij toch zeuren. Man man man.
  Wat men ook doet, het is voor sommigen nooit goed. Ieder mens heeft zo zijn manier om dingen te verwerken vooral als je iemand van dichtbij hebt meegemaakt.
  De foto zegt meer dan woorden, chapeau!

 5. @ allen die kritiek hierop hebben. Leg de foto naast de tekening en zie een verschil. Ik vind de foto een beeld van iemand die leeft; ik vind dat de tekening in zich herbergt dat deze persoon niet meer onder ons is. Dat is knap gedaan en er is meer voor nodig dan alleen maar een foto zwart wit maken!!! Ik heb je vaak bekritiseerd John, maar dit verdient enkel lof! En ja, je zou een tekening kunnen maken van die omgekomen Chinees en hem zo een symbool kunnen maken van alles Chinezen op dit eiland die slachtoffer zijn van de zo geprezen YDK mentaliteit (dushi hende), dat is opzich geen kwaad idee, toch?

 6. Meneer Baselmans

  Ik heb het niet over al uw andere portretten, u stuurt zelf een portret in van Wiels…u heeft t altijd over op komen voor de zwakkeren in de maatschappij…ik had liever een portret gezien van de vermoorde eigenaar van de minimarket. Besteed dan aandacht aan zijn gezicht, zijn naam, zijn moord. Wellicht dat bij het tekenen van zijn portret u ook informatie door krijgt over de daders? Dat zou mooi meegenomen zijn!

 7. @ Aan alle positive mensen
  Dank u voor de vele complimenten en positive inbreng

  @ Piska Kora
  Als u even de moeite zou nemen en naar mijn website gaat kijken ziet u dat 95% van alle portretten van “onbekenden” zijn. Vergeten mensen mensen en kinderen uit de maatschappij.

  @Zorro
  Ik nodig u uit om voor mij te komen tekenen 🙂 Kennelijk bent u een expert.

  @ m.s.Ray
  Zie mijn onderstaande link vanwaar ik de tekening gemaakt heb. Het is zoals men mensen wil zien!

 8. @ John. Zie hier het origineel waarvan ik heer Wiels getekend heb in 56 uren.

  Heb je een werkbriefje, waarop je steeds de uren/minuten invult? Een geoefend tekenaar als jij moet dat toch sneller kunnen of zijn die uren inclusief de pauzes voor thee, kofiie, ontbijt, lunch, avondmaal, slapen etc.?

 9. @Piska kora
  Helemaal mee eens met je stuk over het slachtoffer van de minimarket roofoverval. Men heeft hem snel vergeten. De moordenaars van deze man staan full color in beeld op bewakingsvideos en foto’s die op het internet zijn verspreid.. Vreemd genoeg heeft nog niemand deze primitieve, zwakbegaafde criminelen herkend? Wat zegt dit van het eiland? Dushi hende.

 10. Sublime, zo die john heeft multiple talenten. Bon bon.

 11. En wat nu, wat is het doel hiervan? Het heeft een reden om dit “te delen”, anders dan stuur je zoiets niet in.

 12. Heel erg mooi john

 13. Ik dacht, waar komt deze foto vandaan? Zo zonder haat in zijn ogen heb ik Wiels nooit eerder gezien. Ja, hij is geschilderd! Nu snap ik het dus.

 14. Nou zeg, mooi hoor….tjonge jonge

  Kunt u er ook een maken van die zinloos vermoorde eigenaar van de minimarket in Janwe? U weet wel die man die hard werkte elke dag om zijn gezin een toekomst te bieden. Die geen haat zaaide en groepen tegen elkaar opstookte, die geen scheldkannonades hield op radio en tv, die geen vrouwen bij hun haren de deur uit wilde slepen…gewoon iemand die probeerde te overleven in deze harde maatschappij en zijn best deed…die ja, mag daar ook even wat aandacht voor graag?

  Hoe triest ook voor de familie van Wiels…er zijn heel veel mensen op Curacao die dagelijks de effecten voelen van de verergerde criminaliteit, de gevolgen van de desastreuze graaiende Schotte regering…die ja…die met goedkeuring van Wiels lekker zijn gang kon gaan! Schenk ook eens even aandacht aan die mensen en maak eens een mooi portret van de eigenaar van de minimarket…men weet niet eens hoe hij heet!

 15. Dat is echt Art.
  Complimenten voor Baselmans!

 16. Knap gedaan!

 17. Een echt kunstwerk.

 18. Ik hoop dat John het nu dan bij tekenen houdt (i.p.v. schrijven).

 19. @John Baselmans

  Yep, goed gezien John, zelfde foto

 20. Hopi bon pinta John Baselmans….

 21. Waow dat is profesioneel en knap werk!!!

 22. Zie hier het origineel waarvan ik heer Wiels getekend heb in 56 uren.

  https://www.facebook.com/photo.php?fbid=102454069921508&set=a.102454066588175.6370.100004707455471&type=3&theater

 23. Love him or hate him. Maar die Baselmans kan wel tekenen! Mooi potret!

 24. . .

 25. Het origineel:

  http://sphotos-g.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/p480x480/3761_423909320997943_1306148993_n.jpg