• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

kapmes macheteCURAÇAO – De politie heeft gisteravond een patrouilleauto gestuurd naar de Santa Catharinaweg vanwege een uit de hand gelopen ruzie. Hierbij is een 42-jarige man door twee mannen aangevallen met een machete. Het slachtoffer liep letsel op aan zijn hoofd, armen en benen en is meteen naar het SEHOS gebracht.

Het slachtoffer raakte voorafgaand in een discussie met de 41-jarige E.G.M. en 34-jarige Dominicaanse G.V.A. bij een snèk bij Fuik. Hierna stapte de man met een vriend in zijn auto, reed weg van de plek en zette de vriend af bij zijn huis. Het slachtoffer vervolgde zijn weg naar huis, maar werd op de Sta. Catharinaweg geblokkeerd door een auto met de twee verdachten. Het tweetal stapte uit de auto en begonnen met een machete op de man in te slaan. Ook sloegen zij alle ruiten van de auto van het slachtoffer stuk. De verdachten zijn ter plekke gearresteerd en auto en het mes zijn in beslag genomen.

7 reacties op “Man aangevallen met machete”

 1. Wat een triest nieuws toch deze dagen, bijna geen enkel positief bericht meer over Curacao! Wat een hoop ellende voor zo’n klein eiland…

 2. Denken die mensen dat ze nog in Afrika zitten of zo ? Weer een demonstratie van de holbewonersmentaliteit op Curacao.

 3. dit heeft alles te maken met opvoeding of het gebrek hier aan.
  die lieve moedertjes die steeds weer zwanger worden van hun dushi, maar geen enkele hulp krijgen van die macho mannetjes.
  Ze moeten alleen het geld verdienen, dan heb je geen tijd voor opvoeding.
  de nagels en de haartjes zijn belangrijker, dan luiers of opvoeding.
  en dit is een visieuze cirkel…..blijft maar doorgaan.
  deze domheid is voor onze politici een zegen..
  want alleen domme mensen stemmen op corruptici..

 4. Blij dat ik vertrokken ben van het eiland, wat een trieste bedoening. Het glijd alleen maar verder af, Curacao is ten dode opgeschreven ! Triest .

 5. Niet te geloven! Wat bezielt die mensen allemaal? Ik lees alleen maar dit soort dingen? is this the way things are going?

 6. PFFFF is er ook ander nieuws? T GAAT ECHT NERGENS MEER OVER!

 7. Men beschikt hier over lange tenen, waar men zich snel op getrapt voelt en dan zijn er nog die hebben uitschuiftenen, die zijn een graadje erger.
  Primitieve wezens, niet in staat tot iets uitpraten, maar acuut overgaan tot buitensporig geweld en in staat tot moord, en waarvoor? Omdat ze zich beledigt voelen…Simpelen van geest die alles riskeren voor alleen maar gekwetste gevoelens. Triest hoor.