• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

AutodiefCURAÇAO – Dieven op Bonaire hebben afgelopen weekend flink hun slag geslagen. De politie heeft meerdere meldingen binnengekregen over gestolen auto’s en auto- en woninginbraken. Vanaf donderdag was het al raak en werden uit een geparkeerde auto meerdere onderdelen gestolen.

De auto stond geparkeerd aan de Kaya Tanki ‘i Matrimonio. Bij de duikplaatsen Andrea 1, Hilma Hooker en Playa Lechi hebben onbekenden eveneens ingebroken in geparkeerde auto’s en diverse items meegenomen.

Auto’s gestolen
Zaterdagmorgen is uit een tuin van een woning aan de Kaya Venus een auto gestolen. Het gaat om groene Toyota Corolla met kenteken B-9130. De volgende morgen rond 03.30 uur is een ook een auto gestolen. De auto stond geparkeerd aan de Bulevar Julio A. Abraham. De eigenaren hebben later op de dag zelf hun wagen teruggevonden nabij een knoek in Seru Largu. De dieven hadden verschillende auto-onderdelen verwijderd.

Diefstal
Gistermiddag rond 12.30 uur kreeg de politie wederom een melding over een autodiefstal. Vanaf de Boulevar Gobernador Nicolaas Debrot werd een auto meegenomen. Later op de dag is het voertuig teruggevonden in de mondi van de Kaminda Lagun. Naast auto-inbraken en diefstallen zijn ook verschillende bewoners van het eiland slachtoffer geworden van woninginbraken. Woningen aan de Bulevar Gobernador Nicolaas Debrot, Lagun Hill en Sabadeco Ridges kregen ongewenste bezoeken.

Koper diefstal
Tot slot meldt de politie dat afgelopen week een aangifte is binnengekomen van koper diefstal bij een terrein gelegen aan de E.E.G. Bulevar. In de afgelopen drie weken hebben onbevoegden een koperdraad van 7 kilometer meegenomen.

 

www.versgeperst.com