• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

MexicoCURAÇAO – De 26-jarige Raul St. Jago die vermist was in Mexico is zondagmiddag (lokale tijd) in de stad Playa del Carmen in verwarde toestand aangetroffen. Dat laat de huisgenoot van de vermiste man weten aan Novum Nieuws. Hij is door zijn vader gevonden.

Wat er precies is gebeurd met de Curaçaoënaar is vooralsnog onduidelijk. Volgens zijn Nederlandse huisgenoot had hij lang niet gegeten en gedronken en was hij onder meer zijn paspoort en bankpassen kwijt en had hij de kleren van iemand anders aan. Na een ziekenhuisbezoek is hij met zijn vader naar het nabijgelegen Cancun gegaan om aan te sterken. Van de man was sinds vorige week maandag niks meer vernomen.

Vliegveld
Hij had op die dag met zijn vader afgesproken op het vliegveld van Cancun, maar daar kwam hij nooit aan. Zijn vader startte onder andere met de Nederlandse huisgenoot een zoektocht, maar aanvankelijk zonder resultaat. Zaterdag werd hij dan ook bij de Mexicaanse autoriteiten officieel als vermist opgegeven.

Ziekenhuis
St Jago was een paar weken terug in een ziekenhuis opgenomen omdat hij volgens de huisgenoot ‘medicijnen gemixt’ had. De Nederlander maakte volgens hem geen stabiele indruk. Hij was in januari in Mexico aangekomen om zich als toerist te verdiepen in de Mayacultuur, waarvan veel ruïnes te vinden zijn op het schiereiland van Yucatán waar hij verbleef. Hij logeerde bij zijn huisgenoot in Playa del Carmen.

© Novum

www.versgeperst.com